Tren de călători, deraiat în Teleorman! Traficul feroviar a fost blocat

Publicat: 08/11/2018 | 08:49

Momente de panică în Teleorman!  Un tren de călători care circula pe ruta București-Craiova a deraiat în apropiere de stația Roșiori Nord. Incidentul a avut loc miercuri seară (7 noiembrie), n jurul orei 21.30. Trenul 1597 a sărit de pe șine în zona macazului.

Trenul InterRegio IR 1597, operat de CFR Călători, a plecat din Bucuresti Nord, miercuri la ora 19:45. Acesta ar fi trebuit să anungă la Craiova la ora 22:58, însă călătoria a fost întreruptă de incidentul de la intrarea în stația Roșiori Nord.După ce trenul a deraiat, călătorii au fost informați că trebuie să-și continue drumul cu un alt mijloc de transport, deoarece problema nu poate fi remediată până joi dimineață, potrivit Observator. În urma deraierii acestui tren, alte trenuri, de pe ruta Timișoara – București, nu și-au putut continua drumul spre Capitală.

În urmă cu câteva luni, un tren de pasageri a deraiat la  Caraș-Severin

Un tren de călători al unui operator feroviar privat a deraia în localitatea Colţani din judeţul Caraş-Severin, pe 9 aprilie Nu s-au înregistrat victime. Trenul a deraiat după ce pământ cu piatră a căzut de pe versant pe calea ferată. Motivul pentru care trenul de călători în care se aflau 12 persoane a deraiat, marţi dimineaţa, în judeţul Caraş-Severin, a fost desprinderea de pământ şi pietre de pe un versant pe linia ferată.

Citește și...