„Tricolorii” mici au gânduri mari: „Noi mergem să câştigăm Europeanul!”

Autor: Cristian P
Publicat: 13/10/2018 | 07:43
„Tricolorii” mici au gânduri mari: „Noi mergem să câştigăm Europeanul!”
„Tricolorii” mici au gânduri mari la tuneul final al Campionatuui European de anul viitor, la care sunt ca și calificați după victoria cu 2-0 obținută la Cluj cu Țara Galilor.

Elevii lui Mirel Rădoi mai au nevoie de doar un punct în duelul de marți de pe ”Ilie Oană” cu modesta echipă a Liechtenstein pentru a se califica direct de pe primul loc al grupei.

„Ce avem aici e unic, suntem mai mult decât o familie. Suntem un grup extraordinar şi pot spune că şi datorită acestui lucru am avut rezultate. Noi nu mergem acolo doar ca să fim acolo. Noi mergem să câştigăm Europeanul. Sunt sigur că vom avea rezultate. Vom vedea cum va fi spiritul la momentul respectiv”, a declarat Ionuț Radu, căpitanul echipei naționale.

La rândul său,  George Puşcaş, autorul celui de-al doilea gol în meciul cu Ţara Galilor, crede că obiectivul de a câştiga Euro 2019 nu este unul prea îndrăzneţ.

„Credeţi că e un obiectiv îndrăzneţ? Ca să zică un jucător al naţionalei asta, înseamnă că ceva există în interiorul vestiarului. Şi n-am avut o înfrângere. Putem să ne gândim şi la asta. Nu mergem acolo să facem prezenţa. Dacă nu câştigăm, mergem să ne batem de la egal la egal cu orice echipă care va fi acolo”, a declarat George Puşcaş.

Naţionala de tineret este ca şi calificată la Campionatul European de anul viitor, după victoria cu scorul de 2-0 cu Ţara Galilor.

Golurile lui Dennis Man şi George Puşcaş au făcut ca reprezentativa de tineret a României să fie şi mai aproape de Campionatul European sub 21 de ani, din Italia şi San Marino. Marţi, elevii lui Mirel Rădoi nu mai au nevoie decât de un singur punct din disputa cu modesta Liechtenstein la Ploiești pe „Ilie Oană”.

 

Citește și...