Trucuri ca să atragi lucruri frumoase în viața ta! Astrologul Roxana Lușneac: “Prințesa Stelelor va pune praf de noroc peste dorințele tale”

Publicat: 06/04/2019 | 09:11

Weekendul acesta, tu îți faci norocul sunt de părere numeroși specialiști în astrologie și nu numai. Și asta pentru că începând cu  6 – 8 aprilie și până pe 28 – 30 aprilie, vor avea loc câteva evenimente astrale importante. Astrologul Roxana Lușneac, specialist în Horoscop Vedic, pe care o găsiți pe www.lusneac.com, îți explică cum să profiți de ele pentru a-ți poțenta norocul.

Totul începe de mâine, sâmbătă, de la ora 13:00. Pe data de 6 aprilie, luna începe să crească în Taur și va avea loc un eveniment astral pe cât de frumos, pe atât de interesant.

În primă fază, în aceste două zile și jumătate, Soarele și Luna se vor așeza simultan în semnele lor de exaltare: respectiv Soarele în Berbec, iar Luna, în Taur. Saturn va avea un efect important asupra lor, ceea ce înseamnă că trebuie să muncim pentru dorințele noastre. Însă, tot atunci se va produce și fenomenul de Lună Nouă, care, de această dată, are un aspect puternic de noroc oferit de prezența “Prințesei Stelelor”, despre care ne-a vorbit astrologul Roxana Lușnesc.

“Este interesantă această Lună Nouă, care va primi un aspect de noroc din partea stelei fixe Alpheratz, din constelația Andromeda. Această stea este considerată „prințesă printre stele” și pe lângă noroc ea aduce onoare, demnitate, cunoștințe importante.  Influența sa este pe termen lung, mai întâi pe tot parcursul lunii aprilie și cu consecințe pozitive pe tot parcursul anului.

În funcție de harta personală a fiecăruia, această Lună Nouă, care se bucură de prezența “Prințesei Stelelor”, poate fi acel “bum” de care avem cu toții nevoie pentru a debloca lucruri/ situații. Vom profita de ea, așa că, pe 6-8 aprilie, ne vom fixa întâlnirile importante și ne vom face planuri la care, până acum, nici nu am îndrăznit să ne gândim.

Atenție însă! Constelația Andromeda este pură, demnă și puternică, dar și ușor de descurajat.

Așadar, în această perioadă, mai mult ca oricând, ne vom focusa pe propriile gânduri și ne vom racorda la cele mai înalte vibrații și energii ale Universului. Vom păstra gândurile curate, lipsite de răutăți, invidii și judecăți. Cumva, atenția noastră trebuie să fie îndreptată spre noi și concentrată pe dorințele și planurile la care lucrăm. Ideile care se vor naște acum se vor transforma în planuri, iar acestea se vor îndeplini prin muncă. Acesta este traseul! Prințesa Stelelor va intra și ea în scenă și va pune praf de noroc peste toate dorințele noastre, dacă acestea sunt curate și nu fac rău altor persoane.

La fel de importantă este tăcerea, capacul pe oală, cum se spune în popor. Adică dacă vă doriți cu adevărat ceva, evitați să cereți păreri sau să vorbiți despre aceste planuri.

Gândul curat, acceptarea, bunătatea, iertarea și hotărârea sunt lucrurile care trebuie să ne intereseze în această perioadă. Dacă în aceste zile nu manageriem/ stăpânim stresul, nemulțumirile, neliniștea, grijile și obiceiul de a ne victimiza, vom avea parte de ele tot anul!!!

În pus, aspectul de Lună Nouă, care se bucură de prezența “Prințesei Stelelor”, va împăca cuplurile care se iubesc și s-au despărțit din ambiții prostești.

“Primul eveniment astral, în care Soarele și Luna se așază simultan în semnele lor de exaltare: Soarele în Berbec și Luna în Taur, va aduce oportunități, putere, idei noi, sensibilitate și acceptare a ceea ce a fost. Al doilea aduce idei, planuri, mult noroc și ne pune la treabă”, explică Roxana Lușneac.

Astrologul Roxana Lușneac, specializat în Horoscop Vedic, a lansat o avertizare și în privința problemelor medicale care pot să apară în intervalul 5 – 20 aprilie.

“Astăzi, pe 5 aprilie, avem luna nouă în Berbec. Mare atenție pentru cei care se știu cu sensibilități dentare, problemele circulatorii sau neurologice, pentru că acestea se pot accentua.

Până pe data de 20 aprilie sunt interzise operații în zona gâtului, umerilor, stamacului, pancreasului și în cea a rinichilor. Și mai mare atenție la data de 19 aprilie, când luna plină aduce probleme mari legate de recuperarea pielii. Deci, refaceri greoaie după intervenții chirurgicale”, spune Roxana Lușneac.

Citește și...