Tzancă Uraganu și fratele său au ajuns la cuțite! Celebrul manelist a fost făcut praf de Miraj Tzunami: „Să moară…”

Publicat: 01/08/2020 | 17:17
Tzancă Uraganu și fratele său au ajuns la cuțite! Celebrul manelist a fost făcut praf de Miraj Tzunami: „Să moară…”

Că e talentat, toată lumea știe, însă nu mulți sunt cei care știu că Tzancă Uraganu are un frate, pe numele lui de scenă Miraj Tzunami, cu care manelistul a ajuns la cuțite. Se pare că Tzancă a fost făcut praf de fratele său într-un live în care artistul i-a adresat cuvinte grele și l-a jignit și din punct de vedere muzical.

Fratele lui Tzancă Uraganu l-a făcut praf pe manelist! Miraj Tzunami i-a adresat vorbe dure celebrului manelist, l-a făcut praf din punct de vedere muzical și nu a avut nicio reținere să-l jignească pe acesta. Toate aceste lucruri halucinante s-au petrecut într-un live făcut de Miraj, în văzul tuturor.

„Ăsta e un om… știe toată lumea… să moară… dacă știe să cânte nici de la do minor. E un pamflet din toate punctele de vedere. Îmi cer scuze de la toată lumea, ne-am certat și m-am jurat că o să fac live. O să facă și el, știu sigur. Frățiorul ăsta al meu e ”româncă”, nu român. Să audă toată lumea. E un pamflet de om”,a spus Miraj Tzunami, pe live-ul respectiv, fără să-i pese că își bate joc de imaginea lui Tzancă Uraganu.

„Tzancă ăsta și-a luat niște ”harfe”, să știe toată lumea că e fratele meu dar nu e bine ce a făcut. M-a supărat, e nebun, prost… Dacă nu eram eu, vindeai ghiuluri”, a mai spus Miraj.

Fratele lui Tzancă Uraganu a șters live-ul în care îl jignește pe manelist

Ei bine, după ce l-a făcut cu ou și cu oțet pe Tzancă Uraganu, dintr-un motiv sau altul, Miraj Tzunami a decis să șteargă live-ul în care a vorbit atât de urât la adresa fratelui său. Din păcate, acesta a fost încărcat pe Youtube de diverse persoane care probabil au rămas fără replică la vederea acestui lucru.