Home » Exclusiv » Ucigașul de la Caracal pare ”reîncarnarea” monstrului cu peste 20 de crime!

Ucigașul de la Caracal pare ”reîncarnarea” monstrului cu peste 20 de crime!

De: Cristian Blanuta 05/08/2019 | 23:33

„Casa groazei”, Gheorghe Dincă, victimele Luiza și Alexandra sunt, în aceste zile, pe buzele tuturor românilor! Îngroziți de ceea ce a făcut monstrul din Caracal! Este unul dintre cei mai mari criminali în serie ai României? Răspunsul îl vom afla, probabil, la finalul anchetei care, cu siguranță, va dura ceva timp. Până atunci, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a găsit similitudinile dintre Dincă și criminalul în serie aflat în capul listei negre, cu peste 20 de crime recunoscute.

Gheorghe Dincă, devenit șomer, și-a câștigat existența din vânzarea de fier vechi, bișniță, dar și din traficul de persoane, mai nou! Apoi a ucis! Cel puțin asta este una dintre acuzațiile aduse, după perchezițiile făcute la casa lui. Dincă a ajuns criminal! Ba, se pare, criminal în serie. Ar fi ucis două adolescente, Alexandra, 15 ani, și Luiza, 18 ani, pe care înainte le-ar fi răpit, sechestrat și violat. S-ar putea, însă, ca numărul victimelor sale să fie mult mai mare. Asta pentru că, în ultimii ani, pe lângă Caracal, acolo unde a fost descoperită nenorocirea, s-au semnalat foarte multe dispariții. (CITEȘTE ȘI: TOP 10 – CEI MAI ÎNSPĂIMÂNTĂTORI CRIMINALI ÎN SERIE DIN ISTORIA ROMÂNIEI. ION RÎMARU E DOAR PE LOCUL 4)

Monstrul Dincă, un repetent

Odată devenit suspect, au început să apară detalii din viața lui Gheorghe Dincă. „Nu era nici în școală o minte strălucită. A și rămas repetent. Era retras și atunci, nu prea vorbea”, a dezvăluit un cunoscut al lui. A plecat în Italia, alături de soție și de copii, dar a revenit destul de repede de acolo. Cunoscuții bărbatului spun însă că în străinătate acesta a intrat într-o relație intimă cu o româncă plecată tot din sudul țării, iar relația s-a încheiat brusc când Gheorghe ar fi fost prins încercând s-o abuzeze pe fiica femeii. Omul ar fi revenit în Caracal, după ce a avut interdicție timp de cinci ani să mai calce în Italia.

Gheorghe Dincă a recunoscut, apoi, că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, iar autoritățile lucrează pentru rezolvartea unuia dintre cele mai misterioase cazuri. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă povestea poate celui mai mare criminal în serie din țara noastră, dar și asemănările dintre el și Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă este acuzat că a ucis două adolescente

Ar fi omorât cel puțin 20 de oameni

Ioan Sârca a fost cel mai mare criminal în serie din România! Are multe puncte în comun cu Gheorghe Dincă, ultimul ucigaș descoperit pe teritoriul țării noastre! Dar iată povestea celui care a îngrozit sute de adolescenți!

Nu s-a bazat pe inteligență, ci doar pe curaj. Mult curaj, dar și pe faptul că, la prima ”abatere”, nedusă până în final, a scăpat de Jandarmerie. Atunci s-a transformat Ioan Sârca în criminal în serie. (NU RATA: BUNICII LUIZEI NU POT TRĂI CU GÂNDUL CĂ NEPOATA LOR A FOST UCISĂ! ”GHEORGHE DINCĂ ÎI MINTE PE ANCHETATORI!)

Dar să revenim cu începuturile. S-a născut în 1911, într-o familie săracă, de la țară, așa că nu a avut parte de învățătură: nu a făcut școala, era analfabet! S-a mutat la București pe când avea 17 ani, a fost luat la ”arme”, apoi lăsat la vatră. S-a angajat. La Malaxa. De unde a furat și s-a dus la închisoare. Pentru trei luni. Când a ieșit de la zdup s-a reangajat. Iar a furat, iar s-a dus la pușcărie. Pentru șase luni. Când a ieșit, nimeni nu a mai vrut să aibă de a face cu el. Așa că a decis să-și vândă trupul pentru bani. Apoi, a început să-i placă. A devenit homosexual. Și criminal!

A ieșit din închisoare în 1945

Cum spuneam, Ioan Sârca a vrut să profite de un tânăr, în 1943, atunci când și-a început drumul către ororile ce aveau să îngrozească România. Într-o primă fază, nu mai puțin de 11 tineri a ucis bărbatul, după ce i-a violat! Apoi, le-a luat hainele și le-a vândut. Ororile aveau loc la margine de București, în pădure, de regulă. A fost prins și condamnat, dar a reușit să iasă din închisoare în 1945, când și-a procurat acte false, de cetățeam rus. A fost atunci un ordin cum că toți rușii aflați în închisori să fie eliberați și lăsați să plece acasă.

Ioan Sârca este considerat cel mai mare criminal în serie din România

A plecat la Oradea, unde a continuat să ucidă

Ioan Sârca a ales Oradea în 1945, unde a continuat să violeze și să ucidă. Ademenea adolescenți veniţi de pe la sate, îi viola şi, în timpul actului sexual, îi sugruma ca să aibă orgasm. Aproape 20 ar fi racolat în faţa gării, a spitalului. Le promitea că-i angajează și îi ademenea înspre pădure, spunându-le că le prezintă noul loc de muncă. Toţi au fost puşi cu faţa la pământ şi mâinile la spate, violaţi, sugrumaţi şi în final acoperiţi cu crengi şi frunze.

Ce poveste a născocit când a fost prins

Ioan Sârca a fost prins și a încercat să scape de acuzații inventând o poveste uluitoare. El ar fi racolat copiii străini de oraş la comanda unui medic evreu din Strada Cuza Vodă nr. 11, care le recolta sânge pentru revitalizarea supravieţuitorilor întorşi din lagărele de exterminare naziste şi care avea un complice, un inginer. „Abia după ce le-am furnizat doi sau trei am observat că numiţii, după extragerea sângelui, omoară copiii”, i-a minţit Sârca pe anchetatori.

Şi-a recunoscut în final faptele. La fel cu face acum Gheorghe Dincă. A fost condamnat și ar fi murit în închisoare la vârsta de 80 de ani. (CITEȘTE ȘI: AU GĂSIT RĂMĂȘIȚELE LUIZEI. GHEORGHE DINCĂ A RECUNOSCUT TOTUL ÎN URMĂ CU CÂTEVA MINUTE)

În ciuda comportamentului deviant, Ioan Sârca nu a fost un nebun obişnuit. „Persoana examinată este în deplinătatea facultăţilor mintale şi nu suferă de nicio boală sau anomalie mintală permanentă”, consemna doctorul Vasile Ilea, directorul Spitalului de boli nervoase din Oradea, într-o expertiză din iulie 1948. La o contraexpertiză s-a confirmat: ”homosexual activ, acuzatul este un asasin sadic, având conştiinţa păstrată atât în momentul comiterii crimelor, cât şi în prepararea lor”.

Ion Râmaru a fost condamnat la moarte, după ce a omorât patru femei

Ion Rîmaru – Teroarea anilor ‘70

Cu siguranță, nu există un alt criminal în analele științei criminalistice românești a cărui notorietate să fie mai mare decât a celui care a terorizat Bucureștiul în urmă cu peste patru decenii. Trei omoruri deosebit de grave, un omor calificat, șase tentative de omor, cinci violuri, o tentativă de viol și mai multe furturi și tâlhării. Toate sunt faptele unui singur om: Ion Rîmaru. Trista reconstituire a faptelor celebrului criminal începe cu data de 5 martie 1971, data la care era descoperit trupul neînsuflețit al unei tinere femei. Cercetările au dovedit atunci că victima fusese ucisă într-un mod sadic și apoi violată, aceasta purtând pe corp numeroase urme de mușcături. O lună mai târziu, o crimă identică a fost semnalată în Sectorul 4 al Bucureștiului, iar Miliția Capitalei adaugă acestor fapte alte două omoruri similare, care avuseseră loc în anul 1970 și al căror autor nu fusese identificat. Era deja evident că autoritățile se confruntau cu un criminal în serie.

Condamnat la moarte și executat

Mobilizarea forțelor de ordine a fost una de proporții nemaivăzute. Sute de persoane au fost interogate și ținute sub observație, iar specialiștii Institutului de Medicină Legală reușeau în premieră mondială să reconstituie portretul-robot al criminalului numai după amprentele dentare. Și, totuși, autorul odioaselor crime continua să acționeze nestingherit. A fost poate mâna hazardului cea care a ajutat la prinderea lui Ion Rîmaru. Lângă corpul ultimei victime, criminalul scăpase o adeverință medicală. Din acel moment, capturarea sa nu mai reprezenta decât o problemă de timp. (NU RATA: AU GĂSIT APARATUL FOTO! GHEORGHE DINCĂ LE-A FILMAT PE ALEXANDRA ȘI LUIZA ÎN TIMP CE LE CHINUIA?!)

Arestat în căminul studențesc al Facultății de Medicină Veterinară, acolo unde era student în anul 3, Rîmaru își recunoaștea faptele după mai multe ore de interogatorii. Procesul care a urmat a fost unul rapid, iar ucigașul primea pedeapsa capitală. În același an, 1971, la 23 septembrie, în curtea penitenciarului de la Jilava, Ion Rîmaru era executat prin împușcare. Ultimele sale cuvinte aveau însă să rămână întipărite în mintea celor prezenți: „Chemați-l pe tata. El este de vină!”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat citeste mai mult
Parteneri
Ce a păţit iubita lui Vladimir Putin. Şocul pe care l-a avut sâmbătă dimineaţă
Ce a păţit iubita lui Vladimir Putin. Şocul pe care l-a avut sâmbătă dimineaţă
Cum juca Alexandru Arșinel table ore întregi cu Ion Țiriac! Dezvăluiri fabuloase: `Era ahtiat`
Cum juca Alexandru Arșinel table ore întregi cu Ion Țiriac! Dezvăluiri fabuloase: `Era ahtiat`
Cea mai frumoasă Dacia din toate timpurile nu este desenată de români: Speeder coupe sport
Cea mai frumoasă Dacia din toate timpurile nu este desenată de români: Speeder coupe sport
Impactul COVID asupra creierului. Analiza pe care trebuie să o faci dacă simptomele neurologice persistă
Impactul COVID asupra creierului. Analiza pe care trebuie să o faci dacă simptomele neurologice persistă
Dr. Adrian Marinescu: Românii care trebuie doar să ciocnească, fără să bea alcool. Boala silențioasă a ficatului
Dr. Adrian Marinescu: Românii care trebuie doar să ciocnească, fără să bea alcool. Boala silențioasă...
O rețea DIN UMBRĂ! Un atac MASIV al Rusiei asupra Europei a fost...
O rețea DIN UMBRĂ! Un atac MASIV al Rusiei asupra Europei a fost...
Dezvăluirea momentului despre Klaus IOHANNIS! Anunțul avenit chiar acum: S-a luat decizia ca...
Dezvăluirea momentului despre Klaus IOHANNIS! Anunțul avenit chiar acum: S-a luat decizia ca...
Nu s-a văzut asta pe primele imagini! E cutremur în scandalul Prodanca-Reghe
Nu s-a văzut asta pe primele imagini! E cutremur în scandalul Prodanca-Reghe
BANCUL ZILEI: Ion este obligat să facă amor sălbatic: Măi, Marie, știi tu ce efort presupune o partidă de sex?
BANCUL ZILEI: Ion este obligat să facă amor sălbatic: Măi, Marie, știi tu ce efort...
Ce nu suportă Betty la Roxana Dobre?! Fiica lui Florin Salam nu s-a mai abținut și a spus totul
Ce nu suportă Betty la Roxana Dobre?! Fiica lui Florin Salam nu s-a mai abținut...
Modul în care rușii îi enervează pe europeni. O fac, fără rușine, 24/7, pe site-uri populare
Modul în care rușii îi enervează pe europeni. O fac, fără rușine, 24/7, pe site-uri...
Spaima lui Putin: B-2 Spirit. Cele mai înfricoşătoare bombardiere invizibile din lume ar putea ruina Rusia într-o singură noapte
Spaima lui Putin: B-2 Spirit. Cele mai înfricoşătoare bombardiere invizibile din lume ar putea ruina...
Dispar aceste PENSII?! Este anunțul momentului în ROMÂNIA. Vestea a venit chiar de la Guvern
Dispar aceste PENSII?! Este anunțul momentului în ROMÂNIA. Vestea a venit chiar de la Guvern
Harry și Meghan, umiliți crunt de Regele Charles. Sunt mai rău decât cerșetorii
Harry și Meghan, umiliți crunt de Regele Charles. Sunt mai rău decât cerșetorii
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Mesajul tulburător al mamei care s-a sinucis după ce băiețelul i s-a înecat: ”Ca și când lumea se va sfârși”
Mesajul tulburător al mamei care s-a sinucis după ce băiețelul i s-a înecat: ”Ca și...
Băiatul de 13 ani, din Galați, dat dispărut a fost găsit
Băiatul de 13 ani, din Galați, dat dispărut a fost găsit
Tânărul de 20 de ani trăiește în condiții inumane, după ce casa în care locuia a luat foc! Nimeni nu l-a ajutat să stingă incendiul
Tânărul de 20 de ani trăiește în condiții inumane, după ce casa în care locuia...
Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: 'Doamneee, te rog…'
Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: 'Doamneee, te rog…'
Vestea pe care toți românii o așteptau! Iohannis a promulgat legea
Vestea pe care toți românii o așteptau! Iohannis a promulgat legea
Unealtă Parkside cu acumulator, mică și multifuncțională, la Lidl săptămâna viitoare
Unealtă Parkside cu acumulator, mică și multifuncțională, la Lidl săptămâna viitoare