Ultima imagine cu Ioana Condea în viață! Poză tulburătoare din spital

Publicat: 24/01/2019 | 08:55

Ioana Condea a murit într-un spital Köln, acolo unde era internată încă din anul 2014. La vremea respectivă, Ioana a fost bătută cu bestialitate – intrând în comă – de Robert Tănase, un proxenet român. Bărbatul a devenit agresiv atunci când fata a refuzat să se mai prostitueze și să-i dea lui banii. În urma loviturilor puternice, rămânca a intrat în comă și a fost transformată într-o legumă.

În urmă cu doi ani, Ioana Condea a ieşit din comă însă starea ei a fost gravă, chiar dacă medicii au anunţat atunci că fata poate comunica prin semne şi că mănâncă. Tânăra româncă a lăsat în urma ei un băiețel orfan, care și-a cunoscut mama – în primii ani de viață – doar din fotografii.

Citește și: Mama Ioanei Condea, mesaj cutremurător postat în urmă cu puțin timp. Îți dau lacrimile

Ultima imagine cu Ioana Condea în viață este răvășitoare. Fotografia a fost realizată la Köln, pe patul de spital, atunci când mama ei, răpusă de durere și anticipând sfârșitul inevitabil, s-a aplecat pentru a o săruta.

Ultima imagine cu Ioana Condea în viață

Citește și: Cine este proxenetul care a ucis-o pe Ioana Condea şi ce se întâmplă acum cu el, la 5 ani de la tragedie

Mama Ioanei: ”Cine i-a făcut rău copilului meu să plătească cu varf și îndesat!”

Eu aștept ca cine i-a făcut rău copilului meu să plătească cu varf și îndesat și să îi chinuie Dumnezeu cum au chinuit-o ei pe ea”, spunea mama Ioanei la un moment dat.

Robert Tănase, bărbatul care a bătut-o pe Ioana Condea, a primit opt ani de închisoare cu executare. Judecătorii nu i-au dat mai mult, pentru că a fost încadrat la tentativă de omor.

Ioana Condea a plecat în Germania, în 2014, după ce a fost convinsă de una dintre prietenele ei care se prostitua în bordeluri sau în stradă. La scurt timp după ce s-a mutat în Germania, însă, ea a fost găsită în stare de inconștiență într-o cameră de hotel. Era rănită la cap și avea arsuri pe corp. Ea nu și-a mai revenit niciodată după bătaia primită.

Citește și: Ce pedeapsă a primit proxenetul care a mutilat-o pe Ioana Condea. S-a pronunţat verdictul după 3 ani

Citește și...