Ultima oră! Emisiunea „Acces Direct” a fost suspendată! Au fost descoperite mai multe cazuri de COVID-19 la Antena 1. Mirela Vaida a făcut anunțul la Observator

Publicat: 28/07/2020 | 13:00
Ultima oră! Emisiunea „Acces Direct” a fost suspendată! Au fost descoperite mai multe cazuri de COVID-19 la Antena 1. Mirela Vaida a făcut anunțul la Observator

Mirela Vaida a anunțat marți, 28 iulie, că emisiunea „Acces Direct” a fost suspendată, urmând să revină pe postul Antena 1, în direct, spre sfârșitul lunii august.

Mirela Vaida a intervenit live la știrile Observator pentru a oferi detalii despre măsurile luate de echipa „Acces Direct” în combaterea și prevenirea infecțiilor cu SARS-CoV-2 la Antena 1.

După ce în urmă cu o săptămână, prezentatoarea emisiunii anunța că au fost descoperite trei cazuri de coronavirus în interiorul redacției, doi dintre cei contaminați fiind chiar Vulpița și Viorel, iată că, nu a durat mut și întreagul show a fost suspendat pentru o perioadă, descoperindu-se mult mai multe cazuri de contaminare cu COVID-19 în producția „Acces Direct”.

„Sper să nu avem simptome”

Mirela Vaida a declarat următoarele, în direct, la Observator:

„Ceilalți colegi spun că tușesc, dar nu este nimic grav încât să fie nevoie de internare la ATI. Înțeleg că ei țin legătura cu cei de la DSP, sunt contactați. În acest moment situația este sub control. Nu este niciunul dintre ei în situația de a fi internat ți chiar dus la ATI.

Sper ca toți colegii nostri care sunt în izolare, inclusive și eu, să vă dăm vești bune, să nu avem simptome, să ne simțim bine ca și până acum și să trecem cu bine peste această perioadă. Până la urmă este o perioadă pentru toată lumea, nu este o o excepție, nu suntem noi mai cu moț. Suntem niște oameni care venim la serviciu, suntem oameni care vin zi de zi la muncă, care nu s-au oprit nici pe timpul stării de urgență, ca orice om care iese din casă suntem expuși.

Am suspendat-o, practic, pentru patru zile, pentru că noi de vineri am fi intrat în vacanță, așa că am intrat în vacanță de astăzi, de marți.

Din trei august noi avem pregătite două săptămâni de emisiuni înregistrate deja. Le-am înregistrat pentru luna august ca să putem avea și noi o bine-meritată vacanță.”, a spus prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”.