cub

Regele Mihai sufera de leucemie, iar zilele sale sunt numărate. La auzul acestei veşti crunte, Principele Nicolae a fugit de urgenţă în Elveţia să îşi vadă bunicul şi a uitat de faptul că acesta l-a dezmoştenit.

Zilele trecute, Biroul de Presa al Majestăţii Sale, Regele Mihai, a anunţat printr-un comunicat că regele a fost diagnosticat cu leucemie şi că are deja metastaze. Mai mult, el a predat tronul urmaşei sale, Principeta Margareta, care se ocupă deja de atribuţiile pe care le avea tatăl său. Vestea a picat ca un trăsnet pentru români, dar mai ales pentru reprezentanţii altor case regale din Europa, care nu aveau nici o bănuială că Regele Mihai are probleme de sănătate. În acest moment, el se află într-o clinică privată din Elveţia şi este extrem de săbit.

Principele Nicolae a mers să îşi vadă bunicul grav bolnav
Principele Nicolae a mers să îşi vadă bunicul grav bolnav
Nu mai poate merge singur şi este în permanenţă supravegheat de o asistentă medicală, mai ales că respiră prin intermediul unei măşti de oxigen.Mai mult, pentru ca are o vârstă înaintată, fostului suveran nu i se pot administra citostatice, pentru că are o vârstă înainte, iar şansele ca el să reziste sunt foarte mici.

A mers să-şi vadă bunicul!

Acesta este şi motivul pentru care medicii nu cred ca Regele Mihai va putea să reziste mai mult de o săptămână. Extrem de afectat de starea Alteţei Sale este şi nepotul acestuia, Prinţul Nicolae, fiul Principesei Margareta, care, desi ştia că bunicul său este bolnav, nu se aştepta ca starea acestuia să fie atât de grave. Imediat ce a aflat, Principele Nicolae s-a urcat în avion şi a mers în Elveţia, pentru a-l vizita pe Regele Mihai.

Medicii cred că Regele Mihai mai are puţin timp de trăit
Medicii cred că Regele Mihai mai are puţin timp de trăit
Astfel, chemarea sângelui a fost mult mai puternică decât cea a supărării. În urmă cu câteva luni, lui Nicolae i-a fost retras titlul de “Principe al României”, însă, în aceste momente grele, nimic nu mai contează pentru tânărul de 30 de ani:” Acum e la bunicul lui. În ciuda faptului că ei au mai avut diferenţe şi puncta diferite de vedere, Nicolae şi bunicul lui se iubesc enorm. El va rămâne până joi în Elveţia. Luni vor merge şi Principesele Margareta şi Elena la tatal lor. Tot luni va avea loc şi o mică ceremonie religioasă în salonul în care se află Regele Mihai”, ne-au mărturisit surse din interiorul Casei Regale.


Andreea Negoiţă

Citeste despre:regele mihai, regele mihai leucemie, regele mihai printul nicolae


Share On Facebook