Uluitor! Un mort din Bârlad a fost abandonat în cimitir, acoperit cu o prelată

Publicat: 08/11/2019 | 12:07

Întâmplare incredibilă petrecută într-un cimitir din Bârlad. Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost acoperit cu o prelată și lăsat de izbeliște. Mortul fusese condus pe ultimul drum încă de pe data de 15 octombrie, numai că mormântul a rămas în faza de… construcție.

Conform informațiilor furnizate de vremeanoua.ro, o doamnã din Bârlad – care locuieste în apropierea Cimitirului „Eternitatea” – a semnalat cã, în partea nouã a cimitirului, cea dinspre Nord, mai multe morminte sunt neterminate, iar sicriele nu sunt acoperite conform normelor. „Să știti ca la Bârlad în cimitirul nou pe deal, aproape de gard, mormintele sunt neterminate, cu sicriile băgate în mormânt! Au doar primul rând de pãmânt peste sicriu. Eu am un vecin înmormântat în data de 15 octombrie. Si nu i-a terminat de fĂcut mormântul nici acum! Ce pPrere aveȚi? Ce este de făcut? VĂ mulȚumesc!”, a fost mesajul respectivei femei.

„Am întrunit Comisia de Disciplinã si am fost la fata locului, la Cimitirul Eternitatea. Informatia dumneavoastrã s-a verificat si s-a dispus ca seful Cimitirelor sã fie pus în discutia Comisiei de disciplinã. Nu tolerez asa ceva, fiecare are atributii de serviciu care trebuie sã le îndeplineascã. Dacã greseste, plãteste. Comisia s-a întrunit pe 7 noiembrie si s-a luat decizia sanctionãrii sefului de la Cimitir cu avertisment scris si mutarea disciplinarã de la sectorul Cimitire, la sectorul Piatã. În plus, cel care a lãsat mormântul timp de trei sãptãmâni desfãcut si doar cu prelata, urmând sã construiascã o lucrare când avea el chef, nu mai are voie sã lucreze în acest cimitir”, a precizat Mircea Iosipescu, director executiv DAPC Bârlad. (Citește articolul integral AICI)

Citește și...