Umilință cu repetiție pentru Viitorul în Europa League cu Gent!

Autor: Cristian P
Publicat: 26/07/2019 | 11:31
Umilință cu repetiție pentru Viitorul în Europa League cu Gent!

La distanță de trei ani, Viitorul Constanța s-a umplut din nou de penibil în Europa. După ce, pe 28 august 2016, au cedat în fața celor de la Gent, în Belgia, cu 5-0, aseară, Viitorul a cedat la scor de tenis, 6-3 duelul cu belgienii. Echipa lui Gică Hagi a reușit, pe final, să mai puncteze la impresia artisitcă și pe tabela de marcaj, după ce la un moment dat scorul era 6-1.

Debutul de meci a fost unul de coșmar pentru puștii lui Hagi, tabela de marcaj arătând după numai 13 minute 2-0. La pauză scorul a fost de 5-1 iar în minutul 50 de 6-1! În duelul din Belgia au marcat Nana Asare (min. 4), Brecht Dejaegere (min.13), Yuya Kubo (min. 35, 45), Roman Iaremciuk (min.42 – penalty, 50), respectiv Sebastian Mladen (min.21), Bogdan Ţîru (min. 56, 61).

În acest duel, Gică Hagi a mizat pe formula Tordai – Mladen, Ţîru (cpt), Iacob (Ghiţă min.46), De Nooijer – L. Houri, Artean, Achim – Iancu, Ganea (Drăguş, min. 62), Măţan (Calcan, min.72).

În ciuda eșecului lamentaabil din Belgia, dobrogenii sunt convinși că pot întoarce soarta calificării în reuturl de la Ovidiu.

Manșa secundă a turului doi prleiminar al Europa League dintre Viitorul și Gent va avea loc la Ovidiu săptămâna viitoare, joi 1 august.

Până la duelul din returul turului II preliminar al Europa League, Viitorul Constanța va evolua în Liga I în cea de-a treia rundă a sezonului cu cei de la FC Hermannstadt. Partida va avea loc la Ovidiu și se va disputa sduminică 28 iulie de la ora 21:00, duelul urmând a fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

 

Citește și...