Un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Mama regretatului designer, distrusă: “Nu mă simt bine, este o zi…”

Publicat: 29/04/2020 | 10:04

Pe 28 aprilie, s-a împlinit un an de când Răzvan Ciobanu și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident rutier. În prezent, părinții se pregătesc de pomenirea designerului, la o biserică din București. Mama acestuia este, în continuare, devastată și nu-și poate reveni din șoc.

VEZI AICI: DECIZIA LUATĂ DE PĂRINȚII LUI RĂZVAN CIOBANU LA UN AN DE LA MOARTEA CREATORULUI DE MODĂ! “TREBUIE SĂ PLECĂM. VOM LĂSA TOTUL AICI, BANI, MAŞINĂ, CASĂ”

Este o zi prea tristă ca să pot vorbi despre dispariția fiului meu. Nu mă simt bine. Vom face o mică pomenire la biserică, cu câteva persoane, și apoi vom împărți pachete„, a mărturisit Elena, mama lui Răzvan Ciobanu, potrivit click.ro.

Răzvan Ciobanu a murit într-un teribil accident de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de luni, 29 aprilie 2019, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei.

NU RATA: RĂZVAN CIOBANU A FOST EXECUTAT! DEZVĂLUIRE OFICIALĂ FĂCUTĂ LA 8 LUNI DE LA MOARTEA DESIGNERULUI VESTIMENTAR

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.