Un bărbat de 42 de ani din Vrancea a fost găsit mort în propria locuință

Publicat: 30/10/2018 | 11:23
Un bărbat de 42 de ani din Vrancea a fost găsit mort în propria locuință

Un bărbat de 42 de ani din Vrancea a fost găsit mort în propria locuință, anchetatorii cred că este vorba despre o sinucidere.  Din primele informații reiese că victima avea probleme financiare și a fost părăsit de soție și cei 7 copii, transmite corespondentul Mediafax. Cadavrul bărbatului a fost găsit marți dimineață, într-o casă din localitatea Slobozia Ciorăşti.

„Astăzi (marți – n.r.) am fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la Sl. Ciorăști un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a fost găsit decedat în casă. În prezent se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate și luării măsurilor legale ce se impun”, au anunțat reprezentanții IPJ Vrancea.

Un bărbat de 42 de ani din Vrancea a fost găsit mort. Avea șapte copii

Surse apropiate anchetei spun că bărbatul s-ar fi sinucis prin secționarea venelor de la mână. Anchetatorii cred că este vorba despre o sinucidere deoarece în casă au găsit un bilet de adio transmis familiei. Se pare că bărbatul avea probleme financiare, iar soția și cei șapte copii îl părăsiseră pentru a merge la o instituție a statului.

În acest caz, polițiștii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

CITEȘTE ȘI: UN BĂRBAT DIN FOCȘANI A PROVOCAT UN ACCIDENT UȘOR, ÎNSĂ S-A SPERIAT ȘI S-A SINUCIS!