Un bărbat din Galați a ademenit două fetițe aflate într-un parc. Ce le-a obligat individul să-i facă pentru a-și satisface poftele bolnave

Publicat: 20/08/2019 | 10:48
Un bărbat din Galați a ademenit două fetițe aflate într-un parc. Ce le-a obligat individul să-i facă pentru a-și satisface poftele bolnave

Caz revoltător în Galați! Un bărbat a mers într-un parc din oraș, s-a apropiat de două fetițe și le-a șoptit ceva la ureche. La scurt timp, minorele l-au urmat pe individ în scara unui bloc, unde acesta le-a obligat să facă gesturi nepotrivite pentru ca el să își poată satisface poftele bolnave. Monstrul a fost prins de o femeie, care a sunat imediat la Poliție.

Un bărbat din Galați a agresat sexual două fetițe

Un bărbat de 44 a ademenit două fete aflate într-un parc din Galați, spunându-le că le arată o pisică într-o scară de bloc. Copilele, una în vârstă de șase ani, alta cu un an mai mare, l-au urmat, iar când au ajuns în scara blocului, monstrul le-a convins să îi atingă zonele intime. O tânăra l-a văzut pe bărbat în posturi indecente lângă cele două fetițe şi a aunţat poliţia.

“Sectia 2 Poliţie a fost sesizată de o femeie care locuieşte pe strada Fagului din Galaţi, care a surprins un bărbat într-o ipostază indecentă în compania a două minore. A fost trimis imediat un echipaj de Poliţie care l-a identificat pe bărbatul în cauză, în vârstă de 44 de ani. S-a stabilit că bărbatul le-a abordat pe cele două minore şi sub pretextul că le arată un pisic, le-a ademenit în scara unui bloc, unde le-a agresat sexual. S-a întocmit dosar penal pentru agresiune sexuală”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, relatează adevarul.ro.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar pe 18 august judecătorii au emis un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele său.

Citește și...