Un bărbat din Iași a fost spulberat de o mașină! Declarație șocantă a șoferiței

Publicat: 07/12/2018 | 09:49
Un bărbat din Iași a fost spulberat de o mașină! Declarație șocantă a șoferiței

Un bărbat din Iași a fost spulberat de o mașină, iar medicii nu i-au mai putut salva viața. El a murit pe loc, din nefericire, impactul cu autovehiculul fiind unul extrem de puternic. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Accidentul tragic a avut loc joi seară, pe un drum din județul Iași. Conform informațiilor furnizate de ziaruldeiasi.ro, mașina care l-a lovit mortal pe bărbat era condusă de o șoferiță. Din primele cercetări, rezultă că aceasta conduce cu mai mult de 100 km pe oră, iar mașina s-a oprit, coliziune, la 150 de metri de locul impactului. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Din declarația șocantă a șoferiței rezultă că bărbatul accidentat mortal s-ar fi deplasat ”în patru labe” pe carosabil, însă – cel puțin deocamdată – ancheta este în desfășurare și nu au fost stabilite toate circumstanțele care au dus la o astfel de tragedie. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

CITEȘTE ȘI: DOI FRAȚI, VICTIME ALE UNUI ACCIDENT GRAV DE CIRCULAȚIE, PE DN 7. UNUL DINTRE EI ȘI-A PIERDUT VIAȚA

Distanța optimă de frânare. O secundă de neatenție poate provoca o tragedie

O secundă de neatenţie sau de întârziere în apăsarea pe pedala de frână face ca automobilul să parcurgă o distanţă în plus care, de multe ori, poate deveni fatală pentru participantul la traficul rutier.

Astfel, dacă din neatenţie, o scurtă aţipire, un moment pentru manevrarea butoanelor radioului, pentru cuplarea la telefon, pentru întoarcerea capului spre pasagerii de pe bancheta din spate a maşinii, la viteza de 50 km/oră înseamnă  întârzierea cu o secundă a frânării, automobilul va parcurge în plus 15 metri, la viteza de 60 km/oră – 18 metri, la 70 km/oră – 25 metri, la 80 km/oră -32 metri, la 90 km/oră – 45 metri, la 100 km/oră – 60 metri, iar la 120 km/oră – 72 metri. 

Dacă avem în vedere şi timpul de reacţie al şoferului (timp măsurat din momentul percepţiei pericolului şi până când acesta apasă pedala de frână, timp la care cei odihniţi şi cu reflexe bune se situează în jurul a 0,4-0,5 secunde) distanţa de oprire  în metri în funcţie de viteza automobilului este şi mai mare.

 

Citește și...