Un bărbat din Iași și-a bătut soția, apoi a spart parbrizul ambulanței cu un topor

Publicat: 16/07/2019 | 14:14
Un bărbat din Iași și-a bătut soția, apoi a spart parbrizul ambulanței cu un topor

Un bărbat din localitatea ieșeană Zmeu este cercetat de polițiști după și-a bătut soția, apoi a spart, cu un topor, parbrizul ambulanței care îi acorda primul ajutor femeii.

Incidentul a avut loc luni seară în localitatea ieșeană Zmeu, în urma unui scandal între cei doi soți. Femeia de 29 de ani a cerut ajutorul polițiștilor după ce a fost bătută de soțul ei, iar când au ajuns acolo, oamenii legii au cerut intervenția unui echipaj de ambulanță care să îi acorde îngrijiri medicale femeii. Nervos că soția sa a chemat poliția, bărbatul a devenit și mai agresiv.

Am fost sesizați prin apel unic de urgență 112 de către o femeie cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul ei. Colegii mei s-au deplasat la fața locului, iar întrucât femeia necesita îngrijiri medicale, s-a prezentat și un echipaj medical. În timp ce femeii i se acordau îngriji medicale, soțul acesteia ar fi lovit cu un obiect contondent parbrizul autospecialei SMURD”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal și se fac cercetări pentru violență în familie și distrugere. Bărbatul nu a fost agresiv cu cadrele medicale, însă soția sa a fost transportată în siguranță la spital.

Ajuns, acest echipaj a preluat femeia care era conștientă cu mai multe contuzii, a făcut evaluarea medicală și a decis aducerea ei la UPU pentru investigații și tratament de specialitate. La momentul încercării de a pleca de la locul solicitării, echipajul care se afla în mașină a fost agresat de către către rudele femeii, în primul rând de către soțul care a fost declarat de către pacientă ca fiind agresorul, s-a produs spargerea parbrizului mașinii de intervenție de prim ajutor medical și s- a cerut sprijinul poliției. Pacienta a ajuns cu bine cu echipajul, a fost evaluată și tratată pentru contuzii„, a declarat Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iași.

Citește și...