Un bărbat din Suceava şi-a găsit BMW-ul vandalizat! Care a fost motivul răzbunării

Publicat: 28/02/2017 | 12:07
Un bărbat din Suceava şi-a găsit BMW-ul vandalizat! Care a fost motivul răzbunării

Un autoturism marca BMW care era parcat în apropiere de sediul Primăriei comunei Adâncata, judeţul Suceava, a fost vandalizat la sfârşitul săptămânii trecute. Maşina a fost ”împachetată” cu hârtie igienică şi făină, iar cei care au făcut acest gest au lipit şi afişe jignitoare la adresa şoferului, potrivit monitorulsv.ro.
 

Ştefan Cătălin, proprieterul maşinii, a postat imaginile pe Facebook. Bărbatul a spus că are de gând să ofere o recompensă de 1.000 de lei celui care îi spune cine au fost autorii. Acesta a mai dezvăluit că acţiunea de răzbunare nu a fost împotriva sa, ci a celui căruia i-a împrumutat maşina.

Mai mulţi tineri au ”împachetat” maşina în hârtie igienică.
Mai mulţi tineri au ”împachetat” maşina în hârtie igienică.

Mai târziu, proprietarul a anunţat că a primit informaţia că ar fi vorba despre cinci tineri din localitate care s-au răzbunat din dragoste. „Am o propunere destul de corectă din punctul meu de vedere: cei cinci făptaşi sau câţi or fi să se ia de mânuţă şi să meargă la secţia de poliţie, să îşi ceară scuze pentru acest incident,dezamăgitor, zic eu. Ştiu, e greu… dar vă pot susţine şi însoţi dacă vă e greu… Să încheiem cu acest caz şi încă o dată vă invit… dar nu la o cafea… vreau să veniţi şi să vă cereţi scuze în faţa lui Ovidiu (n.r. – cel vizat de acţiune), a mamei sale, pentru că o mamă naşte un copil şi nu un bou sau prost cum aţi scris… eu vreau doar un bax de hârtie igienică. Şi învăţaţi să nu mai râdeţi de nimeni… să ne respectăm şi să ne ajutăm ca semeni”, a transmis proprietarul.
Ştefan Cătălin a anunţat că va depune şi o plângere scrisă la Poliţie

Citește și...