Un bărbat din Vaslui s-a răsturnat cu ATV-ul și se zbate între viață și moarte

Publicat: 07/12/2018 | 09:26

Un bărbat din Perieni, județul Vaslui, s-a răsturnat cu ATV-ul și se zbate între viață și moarte, iar medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viața. Este vorba despre un bărbat de 53 de ani care a condus un ATV ără a avea permis, s-a răsturnat și a ajuns la spital cu lovituri puternice la cap, ochi și nas. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Vremeanoua.ro informează că bărbatul se află acum în comă și este ventilat mecanic, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire. Este foarte posibil ca el să fie transferat la clinica de neurochirurgie din Iași. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Adrian V. se deplasa pe DJ 243 D, în localitatea Perieni,îndreptându-se către Bârlad. La un moment dat, s-a răsturnat pe partea dreaptă, lovindu-se  grav la cap. Un  vecin  a auzit  zgomotul  făcut de ATV și, când a ieșit afară, l-a văzut pe bărbat căzut la pământ, plin de sânge. A fost solicitată o ambulanțăp la orele 20.15, precum și poliția, prin apel la numărul de urgență 112. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

„Pe  fondul lipsei de experiență, șoferul a pierdut direcția de deplasare și s-a răsturnat la partea dreaptă, lovindu-se puternic la cap. In cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)
Bărbat în stare gravă după ce s-a răsturnat cu ATV-ul
Citește și...