Un bărbat și-a ucis soția și cei trei copii! Biletul de adio este cutremurător: “Mi-a plăcut“

Publicat: 28/02/2019 | 11:03
Un bărbat și-a ucis soția și cei trei copii! Biletul de adio este cutremurător: “Mi-a plăcut“

Un caz cutremurător a șocat întreaga lume, după ce un bărbat, fost director de școală, și-a ucis soția și cei trei copii, apoi s-a sinucis. Criminalul avea 40 de ani, iar după oribila crimă a lăsat un bilet de adio, în care își explica gestul șocant.

Alan Hawe se numește cel care și-a ucis cu sânge rece familia și este din Irlanda. Totul a avut loc în data de 29 augus 2016 dar abia acum s-a aflat ce a scris el în scrisoare de adio pe care a lăsat-o în urmă. Mi-au plăcut toate lucrurile frumoase pe care le-am făcut împreună. Cred că a existat un fel de psihoză în mine care m-a făcut să-mi facă plăcere să fac asta. Îmi pare rău pentru felul în care i-am ucis pe toți, dar nu exista altă cale”, a scris Alan înainte de a-și pune capăt zilelor.

Un psihiatru a spus că bărbatul suferea de o depresie netratată care, în timp, a dus la apariția episodelor psihotice. Cumnata lui are, însă, o altă părere. „Era malefic, nu depresiv”, a spus ea despre soțul surorii ei, conform The Sun.

Din scrisori reiese că bărbatul ar fi decis să-și pună capăt zilelor pentru că fusese descoperit în timp ce se uita la filme porno, în școala unde era director. Nu a vrut, însă, să-și lase soția singură, așa că a decis să o ucidă. Ulterior și-a dat seama că cei trei fii ai lor ar rămâne orfani, așa ca i-a omorât și pe ei înainte de a se sinucide.

Citește și...