Un bebeluș din județul Botoșani a murit în condiții misterioase

Publicat: 25/09/2018 | 09:12
Un bebeluș din județul Botoșani a murit în condiții misterioase

Un bebeluș din județul Botoșani a murit în condiții misterioase, iar polițiștii au demarat o anchetă, informează monitorulbt.ro. Bebelușul avea doar câteva zile, iar familia declară că s-a născut perfect sănătos. Numai că, din cauze încă necunoscute, fetița a murit la doar câteva zile după naștere.

Mama, în vârstă de 27 de ani, a dat naștere unei fetițe de 3,6 kg, iar nota pe care au dat-o medicii la naștere a fost 9. Nimic nu anunța tragedia care avea să urmeze după doar câteva zile de la naștere. Mama și fiica au fost externate și au mers acasă. Numai că bebelușul a început să se simtă din ce în ce mai rău, iar mama acestuia a apelat la ajutorul medicului de familie.

După consultație, mama a primit asigurări că nu este niciun pericol și a fost sfătuită să rămână acasă. Au mai trecut două zile, însă starea bebelușului nu s-a ameliorat. Mai mult, starea de sănătate s-a agravat, mama luând decizia de a merge din nou la medicul de familie. A fost, însă, prea târziu. În drum spre spital, bebelușul a intrat în stop cardiac.

Citește și ”A nins în Făgăraș. Intervenție dramatică a salvamontiștilor pentru salvarea unui tânăr care și-a rupt piciorul (video)”

Bebelușul nu a mai putut fi resuscitat

Manevrele de resucitare nu au avut niciun rezultat, deși au durat, scrie monitorulbt.ro, mai bine de o oră. Totuși, semnele de întrebare nu pot fi neglijate. Familia este disperată și crede că bebelușul ar fi trăit dacă li s-ar fi spus că sunt probleme și că trebuie să ajungă cât mai repede la spital.

A fost declanșată o anchetă, imediat după decesul bebelușului, solicitându-se și efectuarea necopsiei. Medicii legiști vor trimite polițiștilor concluziile necropsiei. Ancheta este în curs de desfășurare, iar misterul persistă. În tot acest timp, familia îndurerată și-a îngropat bebelușul.

Citește și ”Reacția lui Ștefan Caramitru, fiul marelui actor, după ce s-a scris că l-a agresat pe băiatul lui Liviu Dragnea: ”Mi-a fost greu să nu reacționez!”

Citește și...