Un botoșănean a trasat cu bidineaua propria trecere de pietoni. Care a fost reacția polițiștilor

Publicat: 14/09/2018 | 17:16
Un botoșănean a trasat cu bidineaua propria trecere de pietoni. Care a fost reacția polițiștilor

Un botoșănean a trasat cu bidineaua propria trecere de pietoni. Totul s-a petrecut în comuna Vorona, iar oamenii legii încearcă acum să îl descopere pe ”inspiratul” autor al faptei. Cu siguranță este vorba despre unul dintre locuitorii comunei, însă, cel puțin deocamdată, identitatea sa nu a fost descoperită.

Șoferii și pietonii sunt derutați. Și pe bună dreptate. Cei mai mulți dintre ei respectă trecerea de pietoni, fiind convinși că este autentică. De altfel, dacă privești de la distanță, așa și pare. Lipsește, totuși, semnul de circulație care să o indice.

Citește și ”Profesor de sport din Botoșani, acuzat că a violat o elevă de 15 ani”

Trecerea de pietoni a fost realizată cu bidineaua

Marcajul pietonal ilegal a fost realizat cu bidineaua, iar asta se poate observa din marginile neregulate și liniile care nu sunt paralele. Poliția rutieră a deschis un dosar penal și încearcă depistarea autorului faptei, relatează monitorulbt.ro.

„A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice”, a declarat Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.

Trecerea de pietoni ilegală a fost realizată de misteriosul botoșănean în urmă cu circa trei săptămâni, la scurt timp după reabilitarea drumului judeţean 208 C. Drumul străbate comuna Vorona. Semnele de circulație și marcajele se execută numai la solicitarea autorităților locale, cu aprobarea Serviciului Rutier al Poliției.

Citește și ”Crimă odioasă în Botoșani pentru o dragoste interzisă!”

Citește și...