Un copil din Botoșani a fost bătut cu bestialitate de doi tineri. E fabulos ce a spus un internaut despre martorul care a filmat scenele

Publicat: 29/01/2019 | 12:41

Ulița unui sat din județul Botoșani s-a transformat pentru câteva minute într-un ring de box! Și asta după ce un copil a fost bătut cu bestialitate de doi agresori. Un martor a filmat scenele violente, iar înregistrarea face multă vâlvă pe Internet.

Un copil din județul Botoșani a fost bătut cu bestialitate de doi tineri. Înregistrarea face vâlvă

Imaginile de o violență teribilă s-au petrecut în satul Crasnaleuca, situat în județul Botoșani. În imaginile care au apărut pe rețelele de socializare, dar și în presa locală se vede cum un copil este bătut cu sălbăticie de doi tineri. Agresorii îl lovesc fără milă cu pumnii în cap, îl trântesc și, parcă obosiți de „lecția dură” pe care au dat-o, și-au abandonat victima în zăpadă. Un martor a filmat incidentul, iar acesta a fost aspru criticat de internauți, pentru că gestul său, în loc să îi sară în ajutor victimei. Totuși, acesta le spune la un moment dat bătăușilor să se oprească.

„E bine că «martorul» aleargă să filmeze, în loc să intervină; (…) mai bine apela poliția, așa poate și bătăușii o luau la fugă. Trei nenorociți, doi bătăuși și un prost cu telefonul, care poate cade lat pe stradă, lovit de vreo mașină și apoi să vadă cum e când vine alt «martor», care, în loc să ajute sau să sune la ambulanț,ă să îl filmeze cum rage și el de durere. Animalele dracului” este unul dintre mesajele acide lăsate de numeroși internauți.

De altfel, în înregistrarea care face multă vâlvă se aude cum victima călăilor începe să plângă și îi roagă să îl lase în pace. În loc să se oprească, tinerii se năpustesc iar asupra lui și îl lovesc mai tare.

Scandalos e că cei doi agresori nu au fost sancţionaţi. Iar cazul nu a intrat încă în atenţia autorităţilor, pentru că nimeni nu a depus până acum nicio plângere penală.

Citește și...