Un copil de 9 ani, din Arad, a murit decapitat! Cum s-a produs accidentul teribil

Publicat: 22/07/2019 | 08:33
Un copil de 9 ani, din Arad, a murit decapitat! Cum s-a produs accidentul teribil

Accidentul șocant a avut loc în pe Drumul Județean 792A din județul Arad, la ieșirea din Beliu spre Bocșig. Băiatul se afla în mașină alături de părinții lui și un alt frate. Toți ceilalți membri ai familiei au scăpat cu viață. 

Autoturismul în care se afla o familie, respectiv mama de 29 de ani, tatăl de 34 de ani şi doi copii, de 12 şi 9 ani s-a lovit de un TIR. Se pare că, în urma impactului, copilul a fost decapitat, relatează aradon.ro.

Cum s-a produs accidentul

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că: un bărbat de 33 de ani, din județul Bihor a condus un autoturism, din direcția Bocsig înspre Beliu, iar într-o curbă ușoară la dreapta nu a adaptat viteza și a trecut pe sensul opus de mers, intrând în coliziune laterală cu un autotren condus regulamentar de un bărbat de 40 de ani, din județul Gorj. În urma evenimentului a rezultat decesul unui minor de aproximativ 9 ani și rănirea ușoară a altor două persoane, toți pasageri în autoturism. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a explicat Adina Aconstantinesei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Citește și...