Un ”copil minune” a murit la doar două săptămâni după ce a împlinit 18 ani: ”Nu vreau să fac asta, dar nu mai pot!”

Publicat: 13/05/2020 | 10:14
Un ”copil minune” a murit la doar două săptămâni după ce a împlinit 18 ani: ”Nu vreau să fac asta, dar nu mai pot!”

Era percepută drept un ”copil minune” de către cei care i-au urmărit activitatea și au antrenat-o, iar Johanna Bassani, schioare din Austria, avea un potențial remarcabil din punct de vedere sportiv. Numai că o veste-șoc a apărut în mass-media, tânăra de numai 18 ani fiind găsită moartă.

Ancheta se află în curs de desfășurare, existând indicii clare că Johanna Bassani s-a sinucis pentru a fost copleștită de ”așteptările” pe care le avea de la ea toți cei din jur. Tânăra care împlinise 18 ani cu doar două săptămâni în urmă fusese medaliată cu argint la Olimpiada de Iarnă pentru Tineret din 2020, de la Lausanne, iar reprezentanții Asociației Austriece de Schi au anunțat că Johanna a murit ”complet neașteptat”. Sportiva urma să treacă la senori, în acest an, tânăra ar fi recurs la gestul extrem din cauza presiunii care apăsa pe umerii ei. ”Nu mai suport presiunea!” și ”Nu vreau să fac asta, dar nu mai pot!”, ar fi scris adolescenta Johanna în biletul ei de adio, informează digisport.ro. (CITEȘTE ȘI: O TÂNĂRĂ DE 17 ANI S-A SINUCIS DIN CAUZA IZOLĂRII: ”NU PUTEA TERMINA ȘCOALA, NU PUTEA IEȘI SĂ-ȘI VADĂ PRIETENII”)

Johanna Bassani a murit ”complet neașteptat”

”Copilul minune”, membru valoros al Combinatei Nordice

Și Federația Internațională de Schi a emis un comunicat referitor la Johanna Bassani, specificând că tânăra a participat la mai multe competiții și era o sportivă valoroasă, iar gestul ei a șocat.

”Johanna a fost un membru valoros al Combinatei Nordice și a participat la Cupa Tineretului, ApenCup și Cupa Continentală, precum și la Campionatul Nrdic de Schi al Juniorilor și la Jocurile Olimpice de Tineret. FIS transmite condoleanțe familiei, prietenilor și celor dragi Johannei Bassani, precum și Asociației de Schi din Austria”, s-a arătat în comunicatul trimis de Federația Internațională de Schi. (VEZI ȘI AICI: CUNOSCUTUL YOUTUBER S-A SINUCIS! AVEA DOAR 40 DE ANI VIDEO)

Citește și...