Elev găsit mort pe malul Oltului. Modul în care și-ar fi găsit sfârșitul întrece orice imaginație

Publicat: 19/12/2019 | 12:51
Elev găsit mort pe malul Oltului. Modul în care și-ar fi găsit sfârșitul întrece orice imaginație

Un tânăr de 17 ani, din municipiul Slatina, a fost găsit înecat, joi dimineaţa, lângă malul râului Olt, în apropierea podului rutier. Adolescentul era elev la Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” din localitate şi miercuri noaptea ar fi stat pe malul cursului de apă. Și-a făcut un foc să se încălzească, însă geaca i-ar fi fost cuprinsă de flăcări şi s-a aruncat în apă pentru a stinge vâlvătaia. A reuşit acest lucru, însă se pare că nu a mai reuşit şi să iasă din apă, cel mai probabil suferind un şoc hipotermic.  (VEZI ȘI: TRAGEDIE ÎN DELTĂ. S-A ÎNECAT ÎNCERCÂND SĂ-L IMITE PE LEONARDO DI CAPRIO, ÎN TITANIC)

„În această dimineață, în urma unui apel prin 112, echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina s-a deplasat pe malul râului Olt, unde a fost identificat cadavrul unui tânăr de 17 ani, din municipiul Slatina. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Medicul de pe ambulanță a constatat decesul

Tânărul a fost scos din râul Olt de pompieri, fiind găsit în apropiere de de mal, decesul fiind constatat de medicul de la Ambulanţa Olt.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de primă intervenție și o ambarcațiune cu motor, au acţionat în această dimineață, în zona Podului Olt, la o persoană înecată, aflată în imersiune pe râul Olt, la aproximativ zece metri de mal. Cu ajutorul bărcii pneumatice și a accesoriilor din dotare persoana a fost adusă la mal. Medicul Serviciului Județean de Ambulanță a constatat decesul tânărului, în vârstă de 17 ani, din municipiul Slatina”, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Citește și...