Un fost coleg de-al lui Eugen Stan a rupt tăcerea. Ce comportament avea pedofilul la locul de muncă. “Eram testaţi psihologic la şase luni şi…”

Publicat: 09/01/2018 | 22:02

Eugen Stan, bărbatul care a abuzat cei doi copii într-un lift dintr-un bloc din Capitală, a fost arestat pentru 30 de zile. Pedofilul era angajat al Poliţiei, unde lucra ca şofer pentru Brigada Rutieră. Daniel i-a fost coleg acum mai mulţi ani şi a dezvăluit că acesta avea un comportament ciudat şi că de atunci se putea observa că nu este ceva în regulă cu el.

 

„Toată lumea vorbeşte despre acel pedofil. Acest Stan mi-a fost coleg acum câţiva ani şi atunci avea un comportament ciudat pentru M.A.I.. Nu este la prima tentativă… (Nu lucra la Poliţia Rutieră). Eram testaţi psihologic odată la şase luni. Unii mai mult, alţii mai puţin pentru că aveam armament şi muniţie de război asupra noastră.

Atunci el era doar şofer. Şi am avut coleg în Kosovo care după ce îşi vizitase familia în România şi-a pus pistolul la tâmplă şi a tras… Sunt convins că s-a ştiut din prima imagine cine este, dar pentru că ‘gluma’ a luat amploare s-au gândit să-l găsească… Sunt multe cazuri cu astfel de oameni în ministerul condus de o fostă secretară”, a scris Daniel, ex-colegul lui Eugen Stan, pe contul personal de socializare.

Citește și...