Un fotbalist de 21 de ani s-a sinucis după ce a citit mesajele din telefonul iubitei sale. Ce SMS i-a trimis mamei lui înainte să moară

Publicat: 16/09/2019 | 14:22

Familia unui fotbalist de 21 de ani trece printr-o traumă de nedescris. Tânărul s-s sinucis aruncându-se în fața unui tren expres după ce s-a despărțit de iubita sa. Tragedia s-a petrecut la doar 12 ore după ce ei s-au certat și au pus punct relației lor din cauza unor mesaje pe care le-a descoperit în telefonul fetei. Înainte să recurgă la gestul cutremurător, fostul sportiv i-a trimis mamei sale un SMS sfâșietor.

Jacob Standbridge, un fotbalist de 21 de ani, s-a sinucis

Jacob Standbridge, un tânăr sportiv din Anglia, și-a pus capăt zilelor după ce s-a aruncat sub roțile unui tren expres. Înainte să se arunce în stația Sandbach din localitatea Cheshire, fotbalistul i-a trimis mamei sale următorul mesaj: “Mama, te iubesc atât de mult! Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. Îmi pare rău”. Momentele terifiante s-au petrecut pe 13 octombrie anul trecut, puțin după ora 06:30 dimineața, relatează jurnaliștii de la Metro, însă, recent, anchetatorii au dezvăluit cele mai noi informații în acest caz cutremurător.

Potrivit oamenilor legii, Jacob Standbridge plănuia să o ceară pe Ciena în timpul unei călătorii la New York, însă, înainte de plecare, relația lor se răcise, pentru că el începuse să ia steriozi. În fața anchetatorilor, tânăra a mărturisit că substanțele pe care le lua i-au modificat comportamentul. În final, cei doi s-au despărțit, dar mama tânărului susține că, de fapt, separarea s-a produs din cauza mesajelor pe care Jacob Standbridge le-a descoperit în telefonului Cierei.

Jacob Standbridge și fosta lui iubită, Ciena (foto stânga); tânărul fotbalisti și mama sa (foto dreapta) © Jacob Standbridge/Cavendish Press
Jacob Standbridge și fosta lui iubită, Ciena (foto stânga); tânărul fotbalisti și mama sa (foto dreapta) © Jacob Standbridge/Cavendish Press

Jacob Standbridge, care a fost mijlocaș la Stoke City Academy, a cunoscut-o pe Ciera în 2016, fiind prima lui dragoste adevărată. Tânăra a devenit distantă după ce el a început să ia steroizi. Pe de altă parte însă, mama fotbalistului a dezvăluit că acesta i-a spus cu câteva zile înainte de a se sinucide că Ciera se schimbase și simțea că nu îl mai iubește. Presa de peste hotare a mai relatat că, înainte cu câteva ore de gestul șocant, el i-a spus mamei că relația lui s-a terminat, din cauza unor mesaje descoperite în telefonul iubitei. Conținutul acestor mesaje nu a fost dezvăluit, deocamdată.

Jacob Standbridge era fotbalist și profesor de sport. El a murit la scurt timp după incidentul șocant, înregistrat în octombrie, anul trecut.