Un hoţ de salam are cea mai frumoasă celulă din România! El a explicat ca are „mult bun gust”!

Publicat: 19/12/2012 | 23:00
Un hoţ de salam are cea mai frumoasă celulă din România! El a explicat ca are „mult bun gust”!

Concurs mai putin obisnuit, la Timisoara! Deţinuţii  s-au întrecut în decorarea celulelor pentru Craciun! Cea mai frumoasa este a unui hot de salam.

 

Mihai Brăian, în vârstă de 51 de ani, a fost desemnat deţinutul cu cea mai îngrijită celulă de detenţie din România. Condamnat la cinci de ani închisoare pentru furt de salam, bărbatul a ieşit câştigător din competiţia organizată de Penitenciarul din Timişoara. 

penitenciar

  A primit dreptul să părăsească celula pentru 2 zile. Va merge acasă, pentru a fi alături de familia lui. Distincţia a fost acordată după ce toate cele 100 de celule ale Penitenciarului au fost verificate.
”Eu am mult bun gust. Mi-am dat seama că trebuie să folosesc multă beteală roşie. 

juriu penitenciar

Ştiam că juriul e format din trei doamne şi ştiu că ochiul femeilor e sensibil la roşu. Am strâns bani ca să cumpărăm şi un brad din plastic, iar globurile le avem de anul trecut. O să mă duc acasă, dar sigur nu o să mai intru în vreun supermarket, că ultima oară am fost acuzat că am furat salam, dar e o minciună. Aşa am fost eu condamnat la cinci ani de închisoare”, a spus deţinutul.
Un ajutor important în obţinerea câştigului a venit şi din partea lui Alex Ciorcâie, cel care a avut năstruşnica idee să agaţe în geamul celulei o bucată de slănină, care a dat un aer aparte camerei.
 

Carolina Tudor

 

Citește și...