Un incendiu violent a izbucnit in Bacau! O femeie insarcinata a suferit un atac de panica

Publicat: 21/12/2015 | 11:43
Un incendiu violent a izbucnit in Bacau! O femeie insarcinata a suferit un atac de panica

Un incendiu a izbucnit intr-o gospodarie din localitatea Magura, din judetul Bacau. O femei insarcinata a suferit un atac de panica, mai multe animale au ars de vii.
 

Flacarile incendiului s-au extins rapid din cauza fanului depozitat. In casa alaturata se aflau o femeie insarcinata si bunicul ei, fiind anuntati de vecini de producerea incendiului si au fost scosi de urgenta din casa.
 

Tanara a suferit un atac de panica, dar acum se afla in afara oricarui pericol. Mai multe animale au fost arse de vii.
 

”M-au anuntat nepotii ca-i arde casa lui Grozavu. Am venit si eu cu apa dar ce sa te bagi.. Atunci incepeau mai tare ca a avut fan in pod. Am apucat si am scos doi cai si un vitel. Doua vaci au murit, porci nu stiu cati au avut, gaini au murit”, a spus un vecin.
Primele date arată că incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit, casa si anexele oamenilor fiind arse in totalitate.

Citeste si:

ULTIMA ORA! O femeie ranita in incendiul din Colectiv a murit in bratele mamei sale. Bilantul tragediei a ajuns la 56 de victime

Ultima ora! Incendiu devastator in Vaslui! Un barbat si-a pierdut viata!

 

Incendiu puternic intr-un bloc din Capitala!
 

In apartamentul de la care a izbucnit incendiul locuiau doua persoane, iar una dintre ele a fost transportata la spital. Este vorba de un barbat intoxicat cu monoxid de carbon si care a suferit arsuri pe aproape 10 % din suprafata corpului. Locatarii blocului au fost evacuati de urgenta.

Cancan

A.T.
 

Citește și...