Un polițist din Timiș a fost împușcat mortal în timpul unei misiuni. Suspectul este căutat

Publicat: 02/06/2019 | 17:05
Un polițist din Timiș a fost împușcat mortal în timpul unei misiuni. Suspectul este căutat

Un polițist în vârstă de 43 de ani a fost împușcat mortal, duminică, în timp ce se afla într-o misiune pe raza localității Izvin, din județul Timiș.

Bărbatul care l-ar fi împușcat pe polițist este, potrivit acelorași surse, Marcel Ionel Lepa, de 47 de ani, din orașul Lugoj, care era dat în urmărire internațională pentru tâlhărie. Conform oamenilor legii, polițiștii din cadrul IPJ Timiș se aflau în căutarea bărbatului dat în urmărire internațională. Aceștia l-au depistat pe suspect într-o casă din localitatea Izvin.

Polițiștii, unii îmbrăcați în civil, au înconjurat imobilul, iar suspectul a sărit pe un geam, moment în care a dat față în față cu polițistul pe care l-a împușcat. Acesta ar fi fost atins de două gloanțe în zona pieptului și a gâtului, iar echipajul medical sosit la fața locului a încercat manevre de resuscitare, însă fără succes.

Ulterior, ceilalți colegi ai polițistului au pornit în căutarea suspectului, iar bărbatul a intrat într-o curte din localitate, de unde a încercat să fure o mașină. Nu a reușit, pentru că un polițist l-a ajuns din urmă și a tras mai multe focuri de armă asupra suspectului, reușind să-l rănească în zona umărului.

Bărbatul a reușit însă să fugă și este căutat acum de echipe de polițiști și jandarmi în tot județul.

La ora transmiterii știrii, polițiștii îl caută în continuare pe suspect. Bărbatul, care are 48 de ani, iar numele lui este Ionel Marcel Lepa, cu domiciliul în Lugoj, este dat în urmărire generală. Conform descrierii Poliţiei, acesta are 1,85 metri înălţime, frunte lată, nasul drept, ochi căprui, gura mică, bărbie ascuţită, ten deschis, păr şaten, sprâncene arcuite şi o corpolenţă atletică.

Citește și...