Un remake al filmului „Dirty Dancing” va fi lansat in 2013

Publicat: 04/11/2011 | 00:00
Un remake al filmului "Dirty Dancing", regizat de cineastul Kenny Ortega, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 26 iulie 2013, informeaza variety.com.

Acest proiect cinematografic va fi produs de compania Lionsgate. Filmul va avea lansarea in aceeasi zi cu „Phineas and Ferb”, produs de studiourile Disney. In luna august, reprezentantii companiei Lionsgate au anuntat ca remake-ul filmului „Dirty Dancing” va fi regizat de cineastul Kenny Ortega.

Kenny Ortega este coregraful filmului original, lansat in 1987, dar si regizorul documentarului „This Is It”, un film despre viata si cariera cantaretului Michael Jackson. Kenny Ortega va fi si producator al filmului, alaturi de Debra Martin Chase, producatoarea peliculelor „Printesa indaratnica/ The Princess Diaries” si „Patru prietene si o pereche de blugi/ The Sisterhood of the Traveling Pants”.

Filmul „Dirty Dancing” a fost lansat in 1987 si i-a avut ca protagonisti pe Patrick Swayze si Jennifer Grey. Filmul a avut incasari de 213,9 milioane de dolari pe plan mondial.

Citește și...