Un român blocat într-un ambuteiaj pe o autostradă din Marea Britanie a descoperit că iubita lui murise în accidentul care îngreuna circulația

Publicat: 17/04/2019 | 14:26

Românul Cristian Miculaiciuc se număra printre sutele de șoferi blocați pe autostrada M5, în dimineața zilei de 3 aprilie. Ambuteiajul fusese creat de un grav accident rutier.

Polițiștii l-au sunat pe Cristian când acesta aștepta deja de o oră să se elibereze traficul și l-au anunțat că iubita lui, Sorina Gheorghe, în vârstă de 24 de ani, a murit în accidentul de pe autostradă, după ce o mașină de teren a intrat în autoturismul în care se afla aceasta, relatează digi24.

Sorina era în drum spre serviciu, în Aston, când a avut loc accidentul, în jurul orei 5:40 dimineața. Deși martorii și un paramedic aflat în timpul liber s-au grăbit să îi acorde primul ajutor, tânăra a fost declarată decedată la fața locului.

Doi bărbați aflați în mașina de teren care a intrat în autoturismul tinerei au scăpat fără răni. Circulația pe autostradă a fost blocată mai bine de 6 ore.

Cristian Miculaiciuc a povestit pentru BirminghamLive că nu știa că iubita sa murise în accidentul care bloca traficul: „Eu am ajuns pe autostrada M5 în jur de ora 9, făceam livrări în direcția aceea, dar accidentul avusese loc pe la 5:40. Am aflat că ea a murit în incident abia după o oră de așteptat în mașină, pe șosea. Poliția m-a sunat pe mine și a sunat-o și pe mama ei. Se îndrepta spre muncă. Sorina era o persoană foarte iubitoare și drăguță cu toată lumea și muncea din greu. Avea întotdeauna o atitudine pozitivă și făcea totul ca noi să fim mai fericiți în prezența ei”. Cei doi se cunoscuseră în Marea Britanie și erau împreună de 3 ani.

Citește și...