Un român s-a întors în țară și a mers la Mamaia, după 23 de ani. A crezut că nu vede bine: ”N-aș mai putea trăi în România”

Publicat: 19/08/2019 | 09:17
Un român s-a întors în țară și a mers la Mamaia, după 23 de ani. A crezut că nu vede bine: ”N-aș mai putea trăi în România”

Fostul star de la Steaua și de la Borussia Dortmund, Marcel Răducanu, a revenit în România și a mers la mare, în Mamaia, după o absență de 23 de ani. Fostul fotbalist este în pragul pensionării și luptă cu o artroză la genunchiul drept, cu dureri la spate și cu o semipareză la mâna dreaptă.

Operația la coloana vertebrală efectuată recent în Germania i-a atins un nerv, iar durerea a coborât pe mâna dreaptă că abia o poate ridica la orizontală. „N-am văzut atâtea mașini tari la un loc în toată Germania.De unde, domnule, atâția bani?”, a spus Marcel Răducanu, potrivit Libertatea.ro.

Marcel a revenit neînsoțit în România. Acum vreo 10 ani, actuala soție, austriaca Anna, de loc de lângă Graz, a tras o sperietură atât de mare că nu și-a mai dorit să calce pe pământ românesc: ”Este sensibilă. A văzut un câine călcat de mașină și n-a mai fost bună de nimic. Trei zile n-a mâncat”.

Sâmbătă s-a întors în Germania cu avionul, din București: ”N-aș mai putea trăi în România. Nu cred că m-aș adapta”, a mărturisit Marcel Răducanu.