Un site ortodox aruncă bomba: “Nunta Printului Harry cu Meghan Markle este nevalidă”

Autor: Anca Toma
Publicat: 21/05/2018 | 10:24

Un site ortodox aruncă bomba și susține că nunta Prințului Harry cu Meghan Markle este nevalidă, deși toată lumea a urmărit cu sufletul la gură ceremonia de sâmbătă,  19 mai, care a avut loc la capela St George de pe domeniul Castelului Windsor.

Cei de la ortodoxinfo.ro susțin că ceremonia religioasă care a avut loc nu schimbă situația în care se afla Prințul Harry și Meghan Markle.

Chiar daca a avut loc si o ceremonie religioasa, aceasta nu schimba cu nimic lucrurile fata de un simplu concubinaj, de fapt e un concubinaj oficial, cu “binecuvantarea” „episcopului”. Si asta datorita faptului ca religia anglicana in care se cununa cei doi este eretica, adica in afara Bisericii, unde nu exista taine valide. Prin urmare, nici cununia lor nu este valida, iar ei vor trai ca si pana acum, in pacat, vor avea copii a caror botez nu va fi nici acela valid. (Mai multe detalii citiți aici).

Cât a costat nunta?

Nunta prințului Harry cu actrița americană Meghan Markle de sâmbătă a costat circa 32 de milioane de lire sterline! Mai mult cu circa 12 milioane decât cea a Ducelui și Ducesei de Cambridge din 2011, estimată la 20 de milioane de dolari, relatează The Sun.

Experții de la Bridebooksite-ul nr 1 din Marea Britanie în materie de organizări de nunți, estimează că nunta regală de sâmbătă ar fi costat în jur de 32 de milioane de lire sterline, iar cea mai mare parte a costurilor ar fi pentru securitatea evenimenutului, scrie mediafax.ro.

„Chiar dacă nunta prințului William și a lui Kate Middleton a fost mai mare și a avut loc la Westminster Abbey, securitatea pentru nunta lui Harry și Meghan a costat mai mult, din cauza nivelului ridicat de amenințare teroristă”, spun specialiștii.

Alte costuri includ faptul că Windsor a trebuit să fie blocată pentru această zi, cu o prezență masivă a autorităților, precum și controlul mulțimii și restricțiile plasate în magazine și restaurante.

Citește și...