Un șofer circula cu un schelet îmbrăcat în mașină. Care este motivul șocant pentru care făcea asta

Autor: A. D.
Publicat: 26/01/2020 | 18:30

Polițiștii din statul american Arizona au fot extrem de surprinși când au văzut că în mașina pe care au oprit-o se afla un schelet îmbrăcat. Șoferul  era un bărbat în vârstă de 62 de ani și le-a oferit o explicație amuzantă.

Bărbatul a încercat să îi calmeze repede pe polițiștii care se alarmaseră. A mărturisit că scheletul este unul fals și că l-a îmbrăcat și l-a luat pe scaunul din dreapta pentru a părea că în mașină mai există încă o persoană.  Conform NBC News., șoferul a instrumentat acest scenariu pentru a putea circula pe o bandă destinată exclusiv mașinilor care au mai mulți pasageri.

În momentul în care a pus la cale planul, bărbatul nu s-a gândit că lucrurile o să meargă prost. Mașina lui avea geamuri fumurii, iar șoferul a sperat că polițiștii nu o să observe că pe locul din dreapta se află un schelet cu o pălărie și nu un om.

Motivul petru care bărbatul de 62 de ani își dorea să poată circula pe banda destinată exclusiv pentru mașinile cu mai mulți pasageri este faptul că pe ea traficul este mai fluent și nu sunt atât de multe mașini. Nu este singurul, se pare că anual 7.000 de șoferi circulă în mod ilegal pe banda specială.

Acesta nu a fost unicul caz dubios peste care polițiștii au dat. Anul trecut un șofer a fost oprit după ce autoritățile au realizat că șoferul avea pe scaunul din dreapta un manechin, care purta tricou, ochelari de soare și șapcă de baseball.

Citește și...