Un tânăr de 18 ani din Arad s-a sinucis din dragoste! Detalii cutremurătoare

Publicat: 30/12/2017 | 11:07
Un tânăr de 18 ani din Arad s-a sinucis din dragoste! Detalii cutremurătoare

Un tânăr de 18 ani, din Sântana, judeţul Arad, şi-a pus capăt, vineri după amiază, zilelor întinzându-se pe calea ferată şi aşteptând să fie călcat de tren. Se pare că era în depresie, după ce, recent, a fost părăsit de iubită.

Mecanicul de locomotivă l-a văzut în ultimul moment şi, din păcat, n-a putut evita tragedia. Tânărul ar fiu căzut într-o depresie, după ce s-a despărţit de iubita lui, potrivit stirileprotv.ro.

„Din primele cercetări la faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat de 50 de ani din Arad, în calitate de mecanic de tren, a condus garnitura Regio 3115 pe relaţia Timişoara – Arad – Oradea iar la kilometrul CF 25+75, pe raza localităţii Sântana, a accidentat mortal o persoană de sex masculin care era întinsă pe şine. Continuăm cercetările în vederea identificării victimei şi stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat pentru Aradon, Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

Citește și...