Un tânăr de 19 ani din Brăila și-a violat mama și a amenințat-o cu moartea!

Publicat: 22/08/2018 | 13:44
Un tânăr de 19 ani din Brăila și-a violat mama și a amenințat-o cu moartea!

Caz revoltător în județul Brăila! Un tânăr de 19 ani din Brăila și-a violat mama, în noapte de 18 spre 19 august. Victima l-a reclamat pe fiul ei la Poliția din Ianca, de care ține satul Perișoru, duminică (20 august). La scurt timp, violatorul a fost reținut, iar pe 21 august judecătorii au dispus arestarea preventivă a agresorului. 

Tudor Valentin Gheorghiţă, un tânăr în vârstă de 19 ani, şi-a violat mama, după ce s-a îmbătat la cârciuma din sat. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului Tudor Valentin Gheorghiţă, pentru săvârşirea infracţiunii de viol, iar judecătorii au aprobat solicitarea. Se pare că tânărul a violat-o pe mama lui, o femeie în vârstă de 56 de ani, profitând de faptul că în casă nu se mai aflau alți membri ai familiei. Victima a fost amenințată cu moartea de către violator.

„Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în noaptea de 18/19 august 2018, în jurul orei 2.00, după ce a consumat o cantitate apreciabilă de alcool (bere), inculpatul a exercitat acte de constrângere fizică şi psihică asupra persoanei vătămate – G.G., mama sa, în vârstă de 56 de ani, şi a întreţinut cu aceasta un raport sexual, profitând de faptul că în imobil nu se aflau alţi membri ai familiei”, au informat reprezentanţii Parchetului de pe Lângă Judecătoria Făurei, care au anchetat cazul, potrivit adevarul.ro.

Citește și...