Un tânăr din Cluj a amenințat că se sinucide, dar s-a răzgândit. Ce i-au zis polițiștii de au reușit să îl convingă

Publicat: 14/08/2019 | 10:37

Polițiștii din Cluj au avut o noapte grea. Un tânăr a vrut să se sinucidă și a amenințat că se va arunca de pe un pod, la intrarea în localitatea Viișoara. Ajunși la fața locului, polițiștii au purtat negocieri ”dure” cu tânărul clujean.

Imediat după ce au primit sesizarea, a fost alcătuită o echipă operativă formată din polițiști din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii și din cadrul Secției 4 Poliție Rurală.

”La data de 13 august a.c., în jurul orei 00:25, un bărbat a sesizat Poliția municipiului Câmpia Turzii cu privire la faptul că un tânăr vrea să se arunce în apă, acesta aflându-se pe podul peste râul Arieș, la intrarea în localitatea Viișoara”, informează IPJ Cluj.

La fața locului a ajuns și negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj. Acesta a preluat discuțiile, aflând că tânărul în vârstă de 26 de ani, din Turda, ar fi avut o dispută cu iubita sa, acesta fiind motivul pentru care se află în această situație.

După circa 3 ore, polițiștii au reușit să-l determine pe bărbat să treacă pe partea cealaltă a balustradei și să renunțe la actul suicidal, notează stiridecluj.ro.

Citește și...