Un tânăr, filmat în timp ce-şi plimbă bebeluşul în cărucior, din maşina pe care o conduce! Ce-a urmat apoi întrece orice imaginație

Publicat: 23/10/2018 | 18:20

Un tânăr a fost filmat în timp ce-şi plimbă bebeluşul în cărucior. Nimic extraordinar, poate spune cineva, s-au mai văzut astfel de tați grijulii. Numai că videoclipul postat i-a lăsat fără cuvinte pe cei care l-au vizionat. Este posibil așa ceva? Inconștiență? Imaginile postate sunt grăitoare și, firește, vorbesc de la sine… Iar oamenii sunt, pe bună dreptate, indignați.

Bineînțeles, respectivii tineri sunt de condamnat, iar o explicație logică pentru un astfel de comportament nu există. Șoferul conduce mașina, iar căruciorul bebelușului se află în dreptul portierei, astfel încât ”părintele grijuliu” poate ”conduce”, în același timp, și… copilul.

Filmarea prezintă un autoturism cu numere de Gorj. Bineînțeles, polițiștii au identificat personajele din videoclip, iar acestea s-au ales cu o amendă. Dar nimic nu poate anula gestul reprobabil pe care l-a putut face un tată inconștient.

CITEȘTE ȘI: UN TÂNĂR DE 22 DE ANI, PRELUAT CU TARGA DUPĂ CE A SĂRIT DE PE STABILOPOZI ÎN EFORIE! BĂRBATUL NU-ȘI MAI SIMȚEA CORPUL

Un tânăr, filmat în timp ce-şi plimbă bebeluşul în cărucior, din maşina pe care o conduce! Se înmulțesc cazurile de teribilism periculos

Cu ceva vreme în urmă, câțiva tineri au făcut surfing pe capota mașinii, în timp ce autoturismul se deplasa cu viteză mare.

Respectivii au considerat ca sunt mai interesanți dacă ies pe geamul autoturismului în timp ce rulează cu o viteza de aproximativ 60 de kilometri pe ora. Și, dupa cum se obișnuiește în ultima vreme, tinerii s-au filmat și au postat videoclipul pe internet. Pe langă personaje precum Tarzan sau Pavarotti care au deschis seria cu fimulețe de acest gen, acum avem de-a face cu frații lor, Alifie, Topi și alti trei iezi cucuieți.

Și pentru ca Alifie nu se dăduse în stambă la capacitatea lui maximă, a decis sa facă surf pe capota mașinii care rula cu aproximativ 60 de kilometri pe ora.

Citește și...