Unde pleacă Vaida când se întoarce Simona Gherghe la Acces Direct: ”Vreau să…”

Publicat: 09/11/2017 | 14:46
Unde pleacă Vaida când se întoarce Simona Gherghe la Acces Direct: ”Vreau să…”

Simona Gherghe se va întoarce la ”Acces Direct”, după perioada de pauză pe care şi-a luat-o pentru că a născut. Mirela Boureanu Vaida, care a înlocuit-o, îşi face acum planuri.

“Am mai ieşit din cadrul obişnuit, cu emisiunea şi cu casa, cu copiii, şi am venit la gală, însă stau puţin, până când se va încheia programul bonei. Sunt la mâna ei. Am şi spectacole, duminică am fost la Cluj, unde am prezentat un spectacol-maraton la aniversarea de 18 ani a Antenei 1 Transilvania. Am o plăcere în tot ceea ce fac”, a declarat Mirela.

„Va urma o perioadă încărcată, însă de Revelion, după mulţi ani în care am muncit, îmi iau o pauză, nu voi cânta nicăieri. Voi pleca cu soţul şi copiii la schi, în Austria, într-o staţiune montană. Mergem să ne deconectăm şi să stăm pe pârtie. Sper să nu mă recunoască lumea, voi sta nemachiată, voi avea linişte. Pentru anul viitor îmi doresc ce am avut şi până acum, o casă plină, cu râsete, cu veselie, cu multă muncă şi multe satisfacţii. În ceea ce priveşte un alt treilea copil, nu ne-am hotărât când, dar cred că da, am vrea să vină şi al treilea”, a povestit Mirela Boureanu Vaida, pentru Click.

“Simona revine din ianuarie la , iar pentru mine se vor pregăti nişte proiecte despre care nu vă pot spune acum foarte multe lucruri. Nu cred că va fi un reality-show, deşi fanii ştiu că asta aşteaptă. Nu depinde de mine, şi nici de ei”, a mai spus ea.