Unde se filmează, de fapt, Asia Express – sezonul 3! Antena 1 tocmai a anunțat

Publicat: 07/10/2019 | 12:40
Unde se filmează, de fapt, Asia Express – sezonul 3! Antena 1 tocmai a anunțat

Asia Express, cel mai dur reality show din România, revine cu un nou sezon la Antena 1. În acest an, cursa celor 9 perechi de vedete se va desfășura în Filipine și Taiwan. Concurenții  care pornesc pe Drumul Comorilor vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe ruta Filipine – Taiwan. Cele două destinații au mai fost incluse până acum în traseul concurenților, dar niciodată în această formulă. Dacă în anii trecuți concurenții  încercau să se familiarizeze cu traseul urmărind sezoane din alte țări, de data asta va fi ceva complet nou atât pentru ei, cât și pentru echipa de producție.

Ei sunt primii 8 concurenți de la Asia Express, sezonul al treilea

Filmările pentru “Asia Express – Drumul Dragonului” vor începe luna aceasta, iar prima ediție a show-ului va rula pe micile ecrane, cel mai probabil, la finalul lunii ianuarie 2020. Potrivit celor mai noi informații în legătură cu concurenții care participă în cel de-al treilea sezon al emisiunii, Alex Velea se numără printre artiștii care au acceptat provocarea oficialilor de la Antena 1.

Fără să mai prelungim suspansul… primii opt concurenți care au semnat contractul pentru a trăi experiențe de neuitat în noul sezon “Asia Express” sunt: cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra, Alex Velea și Mario Fresh, celebrul make-up artist Alexandru Abagiu, care va fi însoțit de cineva apropiat și Alina Ceușan, alături de Carmen Grebenișan – două dintre cele mai admirate și urmărite influencere din România, relatează elle.ro. Echipele care intră în competiție urmează să părăsească România și să se îndrepte spre țara din care se va da startul show-ului în perioada cuprinsă între 15 și 19 octombrie.

Asia Express revine la Antena 1 în primăvara anului viitor. Până atunci, telespectatorii vor fi informați despre tot ce se petrece la filmări printr-un Jurnal de Asia, difuzat atât pe TV, cât și on-line în perioada în care au loc filmările din Filipine și Taiwan.

Citește și...