Unde se filmeaza, de fapt, Ferma de la Pro TV. S-a aflat adevarul

Publicat: 06/05/2019 | 12:05

Fanii emisiunii „Ferma vedetelor” au întrebat în repetate rânduri în ce loc se află platoul de filmare, pentru că peisajul este unul de vis.

Răspunsul la una dintre cele mai frecvente întrebări, unde este filmată emisiunea „Ferma vedetelor” este Caraş-Severin. Producătorii emisiunii au găsit acest loc de poveste chiar la noi în țară. Imobilul este celebru, deoarece se spune că aici ar fi făcut un an de şcoală Mihai, fostul rege al României. Clădirea se află în momentul de faţă într-o stare avansată de degradare, iar concurenții show-ului trebuie să o renoveze în întregime.

„Ferma”, transformată în tabără pentru copii

După ce concureții își vor îndeplini scopul, iar emisiunea se va încheia, vila va putea primi din nou copii în tabără, aşa cum se întâmpla pe vremuri.  Mai mult decât atât, unul dintre concurenţi a mărturisit că a mai fost în Ferma de la Văliug şi a rememorat clipele petrecute pe când era doar un puşti.

“În această casă am venit în tabără cu familia mea când eram mic. Este senzațional. Îmi aduc aminte doar ușa de la intrare, mi se face pielea de găină. Tatăl meu ne ducea în tabere în fiecare vară. Am fost de două ori în casa asta”, a povestit Jorge.

 

Citește și...