Veste cumplită. Directorul Bonduelle a murit, după ce a fost lovit în plin de un autoturism

Autor:
Publicat: 31/08/2020 | 09:26
Veste cumplită. Directorul Bonduelle a murit, după ce a fost lovit în plin de un autoturism

Tragedie la nivel înalt! Directorul general al producătorului francez de conserve de legume Bonduelle a murit ieri, după ce un autoturism l-a lovit în plin, în timp ce se plimba cu bicicleta alături de soția sa și de câțiva prieteni.

Potrivit informațiilor oferite de presa internațională, Jérôme Bonduelle a murit seara trecută, după ce un autoturism l-a lovit în plină stradă, în timp ce se plimba cu bicicleta.

Alături de directorul general al Bonduelle se mai aflau câțiva prieteni de-ai acestuia, dar și soția lui. Imediat după ce șoferul autoturismului în cauză l-a accidentat, acesta a fugit de la fața locului. La scurt timp, oamenii legii au pornit pe urmele lui și au reușit să-l captureze, aflându-se, ulterior, că mai are cazuri de conducere cu imprudenţă.

Jérôme Bonduelle nu a avut nicio șansă de supraviețuire

Imediat după ce a fost accidentat, directorul Bonduelle a fost transportat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, iar acesta a murit din cauza rănilor grave ce i-au fost produse de impactul puternic. Bonduelle avea 51 de ani.
”Moartea lui Jérôme Bonduelle este o pierdere foarte mare pentru grupul Bonduelle. Acționarii, managerii companiei și toți angajații grupului se alătură durerii soției sale, a copiilor săi și a familiei sale și le oferă cele mai sincere condoleanțe”, a anunțat conducerea companiei alimentare Bonduelle, într-un comunicat de presă.
Jérôme Bonduelle a început să se implice în domeniul Bonduelle în anul 2003, după ce mai activase în firme precum Citroën și Eurogroup Consulting. Acesta a fost numit de către ministrul francez al Agriculturii, Julien Denormandie, „un adevărat căpitan al industriei alimentare”.
Cu o cifră de afaceri de 2,7 miliarde de euro, în 2019, Bonduelle este una dintre cele mai mari companii franceze din domeniul alimentar, fiind prezentă și pe piața din România, cu numeroase produse alimentare.