Veste proastă pentru Pro TV! Ce se întâmplă cu emisiunea lui Cătălin Măruță

Publicat: 06/07/2019 | 08:57
Veste proastă pentru Pro TV! Ce se întâmplă cu emisiunea lui Cătălin Măruță

Postul Pro TV s-a ”obișnuit”, de foarte multă vreme, să dețină supremația în ceea ce privește audiența înregistrată. Lupta cu posturile concurente este permanentă, iar orice ”cădere” reprezintă un serios semnal de alarmă.

Luna iunie a reprezentat o scădere a audiențelor pentru Pro TV, emisiunile din prime-time intrând în vacanță. Rezultatul s-a făcut simțit imediat, conform paginademedia.ro. În clasamentul lunii iunie – segmentul național -, emisiunea lui Cătălin Măruță (”La Măruță”), de exemplu, ocupă abia poziția a… treisprezecea în ceea ce privește audiența înregistrată.

Marii câștigători ai lunii iunie sunt Kanal D și Antena 1, ”Ochii din umbră” și ”Chefi la cuțite: Familii la cuțite” ocupând primele două poziții. Nici ”Exatlon” nu a stat rău deloc, din punct de vedere al audienței, clasându-se pe locul 3 în luna iunie.

Pe segmentul urban, ”Chefi la cuțite” a fost cea mai urmărită emisiune, iar în ceea ce privește segmentul comercial s-a înregistrat același cîștigător. În clasamentul lunii iunie, Kanal D a ocupat pozițiile 1, 3, 4, și 5, doar Antena 1 reușind să se ”infiltreze” și să-și adjudece poziția a doua.

Citește și...