Veste tristă pentru Antonia! Decizia luată de impresarul care a dat-o pe mâna procurorilor

Publicat: 15/04/2019 | 08:14

Antonia a primit o veste tristă la doar câteva zile după ce și-a aniversat ziua de naștere. Impresarul care i-a creat neplăceri îndrăgitei cântărețe, după ce a târât-o într-un scandal penal a luat o decizie neașteptată. Vă reamintim că Radu Muşetescu a fost condamnat la zece ani de închisoare pentru lipsire de libertate şi viol.

Citește și: Am fotografiat-o chiar de ziua ei de naștere! Antonia și Alex Velea, probleme în paradis?

Veste tristă pentru Antonia! Decizia luată de impresarul care a dat-o pe mâna procurorilor

Radu Muşetescu, impresarul care a dat-o pe mâna procurorilor, își dorește să iasă mai repede de după gratii, astfel că el a deschis un proces în care solicită revizuirea. Potrivit unor surse, sentinţa în acest dosar va fi dată peste câteva zile, relatează spynews.ro. Vă reamintim că Antonia a fost nevoită să dea o declaraţie în calitate de martor într-un dosar în care individul era judecat pentru înşelăciune, după ce a înșelat oficialii unui colegiu din Târgu Mureș. Reprezentanții unității de învățământ l-au acuzat pe Radu Muşetescu l-au acuzat că a încasat câteva mii de euro în numele cunoscutei artiste, pentru că aceasta urma să susțină un concert la un bal al bobocilor.

Citește și: Cele mai sexy fotografii cu Antonia

Conform declarațiilor făcute de anchetatori, totul s-a petrecut în urmă cu aproape șase ani, însă, pe masa judecătorilor, dosarul a ajuns abia în 2017. Atunci, partenera de viață a lui Alex Velea a stat de vorbă cu oamenii legii ca să le demonstreze că nu a fost complicea impresarului.

Mai mult, în urmă cu cinci ani, Radu Muşetescu și unul dintre prietenii lui au fost arestați, fiind acuzaţi că au sechestrat şi violat două studente. Potrivit sursei citată mai sus, în documentele de la dosar se menţiona faptul că percheziţia de la domiciliul impresarului s-a efectuat pentru “ridicarea de probe biologice, a prezervativelor folosite aruncate pe geam, respectiv lângă pat de către autori, a telefonului mobil în care sunt stocate înregistrările cu momente din actele sexuale întreţinute cu victimele”. Magistrații l-au condamnat pe Radu Muşetescu la zece ani de închisoare, iar complicele lui a primit o pedeapsă de 11 ani şi patru luni.

Citește și: Antonia, momentul adevărului: “Chiar dacă arăt bine, dar sunt stresată din cauza problemelor!”

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Citește și...