Vești bune din Italia » Jucătorii Fiorentinei depistați pozitiv, vindecați de coronavirus!

Autor:
Publicat: 06/04/2020 | 12:15
Vești bune din Italia » Jucătorii Fiorentinei depistați pozitiv, vindecați de coronavirus!

Oficilaii formației Fiorentina au anunțat printr-un comunicat remis mass-media că jucătorii testați pozitiv cu virusul COVID-19 s-au vindecat.

Este vorba de fotbaliștii German Pezzella, Patrick Cutrone, Dusan Vlahovic, depistați pozitiv pe 14 martie. Reprezentanții clubului „Viola” au anunțat că ultimele teste la care au fost supuşi jucătorii menționați mai sus au fost negative la temutul virusul COVID-19.

„Încă o dată, mulţumim medicilor, infirmierelor şi spitalelor care continuă să ofere asistenţa lor tuturor celor care au nevoie, într-un moment atât de critic şi de delicat pentru ţară şi pentru întreaga lume”, se precizează în comunicatul dat publicității de cei de la Fiorentina.

La rândul său, German Pezzella, a confirmat pe reţelele de socializare că, după ultimele teste efectuate, atât el cât şi coechipierii săi s-au vindecat de COVID-19, precizând că abia așteaptă să se reia Serie A și să revină pe gazon.

După cum bine știți cei de la Fiorentina s-au alăturat altor entităţi implicate în strângerea de fonduri pentru achiziţionarea de materiale sanitare în scopul „combaterii acestei teribile maladii”. În acest sens au fost scoase la licitaței mai multe tricouri de colecție aparținând unor jucători reprezentativi care de-a lungul timpului au îmbrăcat tricoul „Viola”. Unul dintre aceste tricouri este cel al lui Adrian Mutu, actualul selecționer al reprezentativei de tineret a României, care a îmbrăcat tricoul Fiorentinei între 2006 și 2011.

În Serie A, sezonul este suspendat de pe 9 martie din cauza pandemiei de coronavirus care a pus stăpânire pe întreaga lume. După 26 de runde disputate în acest sezon competițional, Fiorentina se află pe locul 13 cu 30 de puncte.