Vești proaste de la ANM. Vremea se răcește chiar de azi. Sunt anunțate furtuni și ploi abundente

Publicat: 04/09/2019 | 07:38

Vești proaste de la ANM.Vremea va fi azi instabilă şi în răcire accentuată mai ales în sudul, estul şi centrul ţării, unde va ploua în averse însoţite de descărcări electrice şi grindină iar cantităţile de apă vor fi însemnate, de peste 20 l/mp.

Vântul va sufla cu intensificări în sud, în Transilvania, Moldova, Oltenia şi Muntenia, unde la rafală poate atinge 45 de km/h. Maximele termice vor fi cuprinse între 18 în Transilvania şi 30 de grade Celsius în Oltenia.  La noapte, cerul va fi variabil şi sunt condiţii de ploi izolate în zonele montane. Vântul va sufla cu intensificări locale, iar minimele vor fi cuprinse între 8 şi 18 grade Celsius.

Cum va fi vremea în București

În Capitală, vremea se răceşte accentuat de azi. Maxima zilei va fi de 25 de grade Celsius. În a doua parte a zilei sunt prognozate averse şi descărcări electrice, iar vântul va sufla cu intensificări cu viteze de 45 km/h.  Vremea se păstrează la fel şi mâine, iar vineri temperatura aerului va creşte până la 29 de grade, iar şansele de precipitaţii vor fi reduse.

Cum va fi vremea pe litoral

Vremea se răcoreşte şi la malul mării, unde maxima nu mai trece de 27 de grade Celsius iar vântul va sufla cu intensificări. În a doua parte a zilei sunt prognozate şi ploi în averse şi descărcări electrice. La noapte cerul redevine senin iar minima va fi în jur de 18 grade Celsius, informează mediafax.ro.

Citește și...