“Veverita blonda” din emisiunea lui Maruta s-a maritat. Vezi cum arata Madalina din “Redblonde”

Publicat: 30/08/2015 | 11:13

Una din “veveritele” lui Maruta, Madalina, s-a casatorit sambata religios cu alesul inimii sale. Informatia a transpirat chiar de la “seful” ei, care le-a stat alaturi la cel mai fericit moment al cuplului.

Jumatatea blonda a trupei “Redblonde”, formatia care asigura momentele muzicale in show-ul lui Catalin Maruta, a trecut sambata prin cea mai fericita zi a vietii ei. Madalina Petre s-a casatorit cu iubitul ei, Ionut, iar la fericitul eveniment a participat, cum altfel, chiar Catalin Maruta, care i-a stat alaturi in platou in ultimii opt ani. Maruta a facut o fotografie alaturi de superba mireasa, care l-a sarutat pe obraz.

veverita maruta

“Casa de piatra OM drag! Sa fii fericita Madalina si sa ai parte de cele mai frumoase momente alaturi de Ionut! Chiar meriti!”, a scris Maruta pe contul sau de pe reteaua de socializare.

 

Nu vor mai aparea in emisiune

Colaborarea lui Maruta cu veveritele Madalina Petre si Alina Chinie s-a intrerupt pentru ca ele nu vor mai aparea in noul sezon ale emisiunii „Totul in televiziune depinde de telespectator si de preferintele sale in materie de genul emisiei. Avand in vedere ca in ultimul in emisiunea aducea in atentia publicului cazuri sociale sau stiri de interes public, rolul nostru in emisiune nu isi mai gasea o justificare pertinenta”, au explicat fetele.

(M.N.)

Citește și...