Victor Andoni a murit la 38 de ani. Autoritățile au confirmat: „Din păcate, informația e una reală”

Publicat: 22/11/2019 | 08:01
Victor Andoni a murit la 38 de ani. Autoritățile au confirmat: „Din păcate, informația e una reală”

A murit Victor Andoni, ofițer din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Vrancea. Decesul ofițerului a survenit acasă. Victor Andoni avea doar 38 de ani.

Ofiţerul Victor Andoni se lupta de mai mulţi ani cu o boală nemiloasă. Trupul neînsufleţit va fi depus de la Biserica de pe strada Simion Bărnuţiu din Focşani, lângă sediul Palatului de Justiţie.

“Din păcate, informația este una reală. Colegul nostru, comisarul Victor Andoni, a decedat în această seară (ieri – n.r.). A fost un om şi un coleg deosebit şi ne pare nespus de rău că a plecat dintre noi. Întreg colectivul SCCO Vrancea este alături de familia îndurerată şi îi transmitem pe această cale sincere condoleanţe. Pe Victor, Dumnezeu să-l odihnească”, a declarat comisarul şef Costel Manea, potrivit informațiilor furnizate de monitoruldevrancea.ro.

Victor Andoni a murit la doar 38 de ani

Victor Andoni şi-a început cariera în poliţie în anul 2005. În același an, s-au pus bazele compartimentului specializat în combaterea criminalității informatice și a fraudelor cu conturi bancare. De-a lungul rimpului, Victor Andoni soluționat zeci de dosare și cauze complexe care au avut ca obiect – în principal – infracțiuni cu carduri, acces neautorizat la sisteme informatice, pornografie infantilă și fapte din sfera macrocriminalității economico-financiare.

Citește și...