Victor Piturca, obligat sa plateasca o cautiune pentru a bloca pensia lui Edan!

Publicat: 04/12/2012 | 18:55

Selectionerul nu vrea sa accepte statutul de tata si nici nu vrea sa plateasca pensia stabilita de instanta pentru Edan. Pentru a bloca plata transei de 100.000 euro, Victor Piturca a fost obligat de magistrati sa plateasca o cautiune.

Deciziile judecatorilor l-au infuriat pe Victor Piturca. Nu accepta ideea ca in certificatul lui Edan sa fie trecut numele sau si nici nu concepe sa-i plateasca pensia de intretinere stabilita la 8.700 de euro. Mai mult, el si-a pus avocatii sa impiedice efectuarea platii primei transe de 100.000 de euro, suma care ar acoperi contributia sa la cresterea copilului in ultimul an.

Vica si fiul ei Edan
Vica si fiul ei Edan

“Nu este normal ca in Romania sa platesti o asemenea suma pentru un copil pe care nu il recunosti. Vica vrea doar sa puna mana pe bani, sa se imbogateasca pe spatele meu”, a transmis selectionerul prin avocatii sai, prezenti dimineata la Tribunalul Ilfov. Procesul prin care Piturca solicita suspendarea executarii s-a amanat din motive intemeiate. Pentru continuarea acestuia, Victor Piturca a fost obligat sa achite o cautiune de 10% din pensia alimentara, dar nu din suma poprita de la FRF. Cu alte cuvinte, daca instanta admite cererea lui Victor Piturca, selectionerul va bloca, pana la o solutie definitiva in procesul de paternitate, plata a 100.000 de euro cu doar 3.900 lei, atat cat a fost stabilita garantia pentru continuarea procedurii de suspendare a executarii.

Claudiu Valimareanu
 

Citește și...