VIDEO. Asfaltare cu apă de ploaie, la Calafat. Ce au pățit muncitorii care au pus bitum în groapa plină cu apă de pe DN 56

Publicat: 20/02/2018 | 15:54

Asfaltare de mântuială pe Drumul Național 56, care leagă Craiova de Calafat. Un muncitor a fost filmat în timp ce arunca cu o lopată bitum în gropile pline cu apă de ploaie. Angajatul care apare în imagini a fost chemat de șeful lui ca să dea explicații.

„După ce a ajuns acel filmuleţ la mine, în maxim o oră au curăţat apa şi s-a pus stocabil (mixtură asfaltică stocabilă, n.r.). Acei angajaţi sunt chemaţi la mine şi vor primi penalităţi. La momentul respectiv ploua şi a trebuit să intervină pentru a astupa acea groapă cu ceva. Au pus mixtură frezată. Nici pe departe nu a fost asfaltare acolo! Vom face factura către firma care are drumul în administrare şi va plăti. Era datoria lor să intervină”, a declarat Bogdan Bratu, directorul Direcţiei Drumuri Craiova.

Reabilitarea Drumului Naţional 56 Craiova Calafat a fost împărţită în două tronsoane, respectiv Craiova – Galicea Mare şi Galicea Mare – Calafat. 85 % din bani vin de la Uniunea Europeană, restul, de la Guvern. Șoseaua are 80 de kilometri, iar reabilitarea începută în 2010 a costat peste 200 de milioane de lei. (VEZI ȘI: DOREII DIN CRAIOVA DE CARE RÂD INTERNAUŢII! AU ASFALTAT ÎN JURUL UNEI MAŞINI, IAR OFICIALII DE LA PRIMĂRIE AU ŞI O EXPLICAŢIE)

Citește și...